Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je jedna od najpopularnijih neinvazivnih metoda za bazno poboljšanje strukture kože. To je mehanički piling kojim se pomoću dijamantske vakuumske sonde odstranjuje površinski sloj kože i istovremeno stimulišu dublji slojevi kože na stvaranje kolagena. Vakuumsko delovanje sonde dovodi do poboljšanja cirkulacije i limfne drenaže. Efekat koji se postiže neposredno posle tretmana je da koža postaje glatka i sveža.

Dubina delovanja sonde se može podešavati zavisno od regije koja se tretira tako da se na taj način postižu optimalni rezultati. Može se primenjivati na sve tipove kože, izuzev na preosetljive i tanke kože. Takođe, nije primenljiva kod koža sa otvorenim ranama, proširenim kapilarima, bakterijskim infekcijama kože i akutnim aknama. Posebni efekti se postižu kod osoba koje imaju pegice, ožiljke, bore, sivu kožu ili kožu oštećenu foto starenjem.

Mikrodermoabrazijom se postižu sledeći rezultati:

  • smanjuju se proširene pore
  • smanjuje se hiperpigmentacija (staračke pege)
  • ublažavaju se sitne bore
  • poboljšava se tonus i struktura kože
  • ublažavaju se aknozni ožiljci….

Tretman je prijatan i traje od 30-40 min. Već posle prvog tretmana se stanje kože vidno popravlja. Koža postaje sveža, rumena i glatka, ten se ujednačava. Za optimalan efekat, potrebno je odraditi 3-5 tretmana u razmaku od 7-10 dana.

Posle aparaturnog tretmana na kožu se nanosi adekvatna maska koja deluje umirujuće i hranjivo u skladu sa potrebama kože. Moguće je prolazno blago crvenilo koje se povuče najkasnije do 24h i koje ne ugrožava normalno funkcionisanje klijenta.

Tretman mikrodermoabrazije je odličan kao predtretman za higijenski tretman lica, hemijski piling i mezoporaciju (mezoterapija bez igle).

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>