Muški tretman

Profesionalna nega kože lica, iz dana u dan, sve više postaje deo života savremenog muškarca. Muška koža je u proseku za 16% deblja od ženske, zbog čega je i otpornija. Lojne žljezde su veće i imaju značajniju ulogu, a rezultat toga je masnija i kiselija koža koja je dobra podloga za bakterije koje uzrokuju preterani sjaj kože. Dodamo li tome nečistoću kože uzrokovanu spoljašnjim uticajima, tvrdom vodom, duvanom, dolazimo do zaključka da je i muškoj koži je potrebna nega, čišćenje i zaštita. Deblji epiderm, bolja hidratacija i više lipida imaju za posledicu sporije starenje kože kod muškaraca. Međutim, kada proces starenja krene, znakovi umora su vidljiviji, a bore dublje nego kod žena. Navedene prednosti muške kože mogu lako pasti u drugi plan zbog nedostatka nege i svakodnevne agresije izazvane brijanjem.

U Wellness studiju Escape, uz pomoć renomiranih kozmetičkih kuća Klapp, Ella Bache i Thalgo, poseban akcenat je stavljen i na negu muške kože.

Visoko kvalitetna profesionalna nega se sastoji od čišćenja, hidratacije, drenažnih masaža bora i dodavanja hranljivih sastojaka namenjenih revitalizaciji kože. Očišćena i nahranjena koža je obogaćena energijom i uravnotežena.

Tretman traje 60-90 min i može se raditi pojedinačno ili u seriji.

Za one koji nemaju puno vremena, a žele da osveže svoju kožu, otklone stres i napetost sa lica, preporučujemo masažu lica i vrata suvim uljem ruže.

Komentari klijenata
Marija Marjanović
Marija Marjanović
Osecam se prelepo, kao da sam u nekom drugom svetu, uzivam maksimalno. 
Ana Petrović
Ana Petrović
Svaka cast za devojke iz Escape, nasmejane, ljubazne i predivno rade svoj posao!!!
Nikola Zdravković
Nikola Zdravković
Sve pohvale! Najbolja masaza u gradu!
Jovana Nikolić
Jovana Nikolić
Sve pohvale, preporučujem polinezijski ritual svima!