Dermapen

Tretman Dermapenom se svrstava u najpopularnije i najkomfornije antiage metode. Baziran na principu Microneedling-a, Dermapen je aparat koji sadrži mikroiglice i potpunu kontrolu dubine prodiranja iglica u kožu, od 0,25mm do 2,5mm, zavisno od regije koja se tretira. Fiziološki princip funkcionisanja je stvaranje mikro oštećenja na koži koja stimulišu stvaranje kolagena i elastina, i preko kojih se aktivne supstance iz preparata, koji se aplikuju, dublje unose u potkožno tkivo.

Tretman se izvodi tako što se na kožu nanosi čista supstanca ili koktel, shodno potrebama kože, a nakon toga se Dermapenom prelazi preko kože u tačno određenim pravcima i sa tačno određenim dubinom prodiranja igica, zavisno od regije lica ili vrata.

Klijentima koji su osetljivi na bol, pre tretmana, se nanosi anestetik u obliku kreme.

Odlični efekti Dermapenom se postižu kod brojnih nedostataka kože:

  • bora oko usana
  • proširenih pora
  • poršinskih bora na licu i vratu
  • ožiljaka od akni
  • hiperpigmentacije
  • strija
  • alopecije..

Tretman Dermapenom daje podmlađenu kožu, sa smanjenom dubinom bora, ožiljaka, ujednačen ten… Koža postaje blistava, podmlađena i odmorna.

Zavisno od stanja kože, starosti i vrste oštećenja, već posle 2-3 tretmana su vidni efekti a posle 5-6 dobija se potpuno izmenjen izgled i struktura kože. Za održavanje stimulacije kolagena, potrebno je na 3-6 meseci ponoviti tretman.

Preparati koje koristimo u tretmanima Dermapenom su usmereni na maksimalno poboljšanje kvaliteta kože i anti-age delovanje.

Proizvodi su kozmetičke kuće Julliete Armand, brenda Ameson Mesotech, i kao hi-tech mezoterapija, predstavljaju liniju sa širokim spektrom delovanja koja daje profesionalna rešenja, ciljano delovanje i individualni pristup nezi kože. Bez obzira da li se radi o jednom aktivnom sastojku – hijaluron, vitamin C, kofein ili prestavljaju pažljivo odabranu kombinaciju – za prosvetljivanje kože, rejuvenaciju…. uvek se planski pristupa i vodi se računa da se postignu maksimalni efekti trenutno ali i na duži period.

Takođe, u tretmanima Dermapenom, koristimo čiste sastojke ili koktele španske kozmetičke kuće Dermclar, specijalizovane za mezoterapiju i anti-aging.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>