Lokacije

Wellness studio Escape - Cara Lazara 10

Prijatna i topla svetlost, relaksirajuća muzika, opijajući mirisi, kompletna udobnost ambijenta Wellness studija ESCAPE privući će vas u čari ovog gradskog wellness utočišta. U samom centru Kragujevca, nalazi se mala oaza mira, mesto koje odiše harmonijom i poziva vas da izdvojite malo vremena za sebe i svoje zdravlje.

Prostor koji svojom funkcionalnošću i estetikom zadovoljava sve svetske standarde, opremljen je savremenom opremom kojom se u okviru određenih tretmana a u sigurnim rukama obučenih terapeuta postižu odlični rezultati.

Masaže, kozmetički tretmani, tretmani tela, sauna, fizikalna terapija, saveti za razvoj zdravih navika u ishrani i individualan lični razvoj su deo ponude koju možete naći u Wellness studiju ESCAPE.

Escape FIT&FANCY – Karađorđeva 29

Escape Fit&Fancy je specijalizovana vežbaonica za individualne treninge i rad u malim grupama.

U prijatnom i čistom prostoru, u samom centru grada, vežba se uz stalni nadzor kvalifikovanih instruktora.

Prostor je opremljen kardio spravama i spravama za sticanje snage poznate italijanske kuće Technogym, poseduje deo za parterno vežbanje i rad u malim grupama, kao i svlačionicu sa tuševima.

Escape Body, Mind and Spirit – Save Badnjevca 3

Sala u samom centru grada odiše prijatnom i opuštajućom atmosferom i već 3 god je stecište ljubitelja vežbanja joge i drugih grupnih programa kao i predavanja i radionica iz oblasti ličnog razvoja.

U ovom prostoru, imali smo prilike da ugostimo veliki broj poznatih ličnosti, predavača, iz oblasti popularne psihologije, ishrane, alternativnih metoda lečenja…

Sala je opremljena za vežbanje u malim grupama, do 15 vežbača…

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>