Redukcija telesne težine

Program obuhvata analizu postojećeg stanja i utvrđivanja obima i intenziteta aktivnosti u zavisnosti od fizičkog i zdravstvenog stanja vežbača. Posebno se vodi računa o bezbednosti u smislu pravilnog doziranja svakog treninga. Stalni nadzor i evidencija rezultata su obavezne aktivnosti naših trenera.

Višak kilograma i gojaznost su problemi sa kojima se većina ljudi susreće periodično ili u većem delu svog života. Sa godinama života, ovaj problem se dodatno otežava i zdravstvenim problemima koji su prateća posledica nezdrave ishrane i loših životnih navika. Ne treba ni zanemariti loš uticaj gojaznosti na samopouzdanje, lično zadovoljstvo i socijalizaciju. Zato je program redukcije telesne težine na listi najtraženijih programa u fitnesu.

Ovaj program podrazumeva tačno doziran kardio trening na kardio spravama marke TechnoGym – traka, bicikl, kros trenažer, wave, steper…. Intervali rada na kardio spravama moraju da budu minimalno 20-25 min kako bi se ušlo u režim razgradnje masnih naslaga. Pored kardio treninga, uvode se i vežbe oblikovanja tela, koje dodatno podstiču topljenje masnih naslaga na kritičnim zonama u telu. Nakon određene trenažne faze, vrše se kontrolna merenja i postavljaju dalji vežbački ciljevi.

Pored redovnog treninga, neophodno je i uvesti režim zdrave ishrane i ustaliti zdrave životne navike.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>