ESCAPE SPA za 2 osobe

Iako je prvenstveno osmišljen kao oaza mira za vas i vašeg partnera, ovaj tretman je odličan i za kvalitetno provedeno vreme u miru sa vašim prijateljem ili prijateljicom ili članom porodice.
U cilju postizanja maksimalnog relaksacionog efekta, puna dva sata ćete biti odvojeni od gradske buke i posvećeni jedno drugom. Dva terapeuta će se pobrinuti da vi i vaš pratilac dobijete najbolju moguću negu i svu pažnju koja vam je potrebna.

Finska sauna i relax masaža su deo užitka koji vas očekuje u ambijentu punom opuštajućih boja i mirisa. U udobnoj SPA sobi našeg centra nalazi se prostrana sauna, dva stola za masažu, tuš i ležaljke za relaksaciju. Planirano vreme za boravak u sauni je do 60 min, što podrazumeva 1-2 ulaska u saunu u trajanju do 15 min i faze hlađenja između ulazaka. Nakon toga sledi Escape relax masaža celog tela u trajanju od 60 min, u kojoj ćete se, vi i vaš pratilac, rame uz rame prepustiti rukama naših iskusnih terapeuta.

Ukoliko nekome želite da poklonite nezaboravno iskustvo, poklon vaučer Wellness studija Escape sa ovim paketom za dve osobe je idealan izbor za svaku priliku.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>