Terapeutska masaža leđa i vrata na stolici

Terapeutska masaža leđa i vrata u posebno ergonomski oblikovanoj stolici je efikasan tretman koji u kratkom roku daje olakšanje, bilo da se radi o bolnim stanjima ili o relaksaciji.

Prilikom ove masaže klijent sedi na specijalnoj stolici sa licem uronjenim u jastuk sa otvorom za nos i usta i gleda prema podu. Telo se nalazi u tzv antigravitacionom položaju u kome su skoro svi mišići opušteni, i klijent se oseća udobno u tom položaju a terapeut lako pristupa mišićima leđa i vrata.

Masaža se izvodi u 2 faze – prva faza je preko odeće, kada se tretiraju određene tačke u cilju relaksacije ili bolna mesta a onda se prelazi na masažu kremama, ukoliko klijent ima potrebu za višim nivoom opuštanja. Masažom se tretiraju glava, ramena, vrat, leđa i ruke. Predstavlja kombinaciju različitih tehnika antistres masaža kao i šijacu masaže.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>