Depilacija toplim voskom LYCON

Zbog izuzetnih karakteristika i vrhunskog kvaliteta, Wellness studio Escape je u svoju ponudu uvrstio depilacije LYCON voskom, koji se još od 1978. godine smatra brojem jedan na svetskom kozmetičkom tržištu voskova za depilaciju.

Vosak LYCON napravljen je od najboljih prirodnih smola i pčelinjih voskova s dodatnim senzualnim aromaterapijskim sastojcima. Osigurava vrhunske rezultate zato što bolje od drugih voskova odstranjuje i jako tvrdokorne dlake, već kod dužine od 1 mm. Ima nisku temperaturu delovanja, izuzetno je elastičan i nežan, pa zato na kožu deluje negujuće i smirujuće, a depilacija ovim voskom je prijatno iskustvo i na najosjetljivijim delovima tela.

Glavne prednosti voskova LYCON:

  • Obećavaju do 70 % manje bolnu depilaciju
  • Odstranjuju kratku dlaku od 1 milimetra koju drugi voskovi ne uspevaju a odstrane.
  • Voskovi nisu vrući. Topli su, imaju nisku temperaturu delovanja, pa su zbog toga jako nežni prema koži i uzrokuju tek zanemarljivo crvenilo.
  • Dopuštaju višekratno nanošenje – od 5 do 6 puta na istom mestu, bez pojave oderotina na koži.
  • Različite vrste voskova prilagođene su različitim tipovima kože i dlačica.
  • Ne uzrokuju pigmentaciju.

Pored izuzetnog kvaliteta voskova, jako je prijatan i princip rada ove depilacije, koji se razlikuje od klasične depilacije. Posebno se preporučuje za depilaciju osetljivih delova tela: pazuh, nausnice a brazilska depilaija je postala gotovo nezamisliva bez LYCON voska.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>