Slim roller

Posle sjajnih rezultata koje smo postigli u masaži oklagijama, popularnoj maderoterapiji, otišli smo još jedan korak dalje u pravcu oblikovanja tela i mršavljenja

Jedinstven uređaj koji kombinuje masažu, limfnu drenažu, topljenje masnih naslaga, oblikovanje tela i lagani trening je SLIM ROLLER.

Iskoristite snagu 22 oklagije u jednom uređaju i uživajte u svom novom i zategnutom telu.

Masaža rollerom dokazano oblikuje telo, čineči kožu glatkom i mekanom. Dinamičan oblik oklagija i mogućnost podešavanja brzine okretanja čine ovaj tretman efikasnim. Intenzitet masaže sami birate pritiskom tela o bubanj sa oklagijama, i na taj način imate potpunu kontrolu nad celim tretmanom.

Samomasaža na SLIM ROLLERU, počinje masažom stopala, kojom se stimulišu akupunkturne tačke i telo priprema za tretman. Intenzivna masaža i limfna drenaža listova, podstiču izbacivanje zadržane tečnosti u donjem delu nogu. Masaža butina ubrzava topljenje masnih naslaga, izbacivanje tečnosti i aktiviranjem mišića oblikuje noge. Butine se tretiraju sa prednje i zadnje strane, ali je jako bitna i masaža unutrašnje strane butina, na kojoj je često izraženo opušteno tkivo i celulit, i spoljašnje – gde se akumuliraju masne naslage i prave tzv „jahaće pantalone“. Sedalna regije se oblikuje, zateže, podiže i takođe se eliminišu masne naslage. Bočnim pozicijama na SLIM ROLLERU tretiraju se bokovi i struk, a frontalnom pozicijom – gornji i donji stomak. Ono što često smeta našim klijentima su opuštene nadlaktice, a upravo ovaj uređaj omogućava samomasažu ruku i nadlaktica u cilju zatezanja, oblikovanja, eliminacije masnih naslaga ali i limfne drenaže kao prevencije kancerogenih oboljenja dojki.

Na kraju, masažom leđa u sedećem položaju postižemo i relaksirajući efekat.

DODATNI BENEFITI:

Infracrvena lampa zagreva telo, ubrzava metabolizam i smanjuje tzv „pomorandžinu koru“.

Kolagenska lampa sprečava starenje kože, dajući joj svežinu i zategnutost. Pomaže u uklanjanju bora i pigmentacija sa kože.

Hromoterapija vraća energetski balans i poboljšava opšte zdravstveno stanje i imunitet.

Laganim vežbanjem na uređaju, trošite energiju a potrošnju kalorija tokom vežbanja, u svakom trenutku, možete da ispratite na displeju.

KAKO IZGLEDA TRETMAN:

  • Za tretman je potrebno biti odeven u helanke ili usku trenerku, usku majicu i čarape.
  • U prisustvu terapeuta ćete se upoznati sa uređajem.
  • Trening i masaža su glasovno vođeni a fazu treninga u svakom trenutku možete pratiti na LCD displeju.
  • 15 različitih pozicija tela omogućavaju da se telo tretira u potpunosti, počev od stopala do nadlaktica.
  • Biranjem jednog od 11 različitih programa, doći ćete do savršenih rezultata.
  • Potpuno je bezbedan za korišćenje – fotoćelije postavljene ispod bubnja sa oklagijama detektuju i najmanji pokret i istog trenutka zaustavljaju rad bubnja.

Čekamo vas u Wellness studiju Escape na besplatnom 15-ominutnom tretmanu na SLIM ROLLERU.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>