JA ili ja, ko sam Ja? – Dr Lazar Trifunović

Druženje sa Dr Lazarom Trifunovićem smo započeli 04.11.2015. promocijom njegove knjige o ličnom razvoju “JA ili ja, ko sam ja?”

Svečana sala kragujevačke Gimnazije nije mogla da primi sve zainteresovane koji su želeli da čuju ličnu ispovest lekara, homeopate, Novosađanina, Lazara Trifunovića, koji je putujući po svetu, putovao i po lavirintu svog duševno-duhovnog života.

“PUT PO PLANETI ZEMLJI. PUT KROZ LAVIRINT DUŠE. DVA PUTA KOJA SU SE STOPILA U JEDAN”

“Mnoge stvari koje ćete pročitati ne uklapaju se u ono što nazivamo logikom zdravog razuma, niti se mogu naučno dokazati, te će samim tim izazvati skepticizam kod mnogih. No, moj cilj svakako nije da nekome nešto dokazujem. Ovo je rezime ličnog iskustva proisteklog iz nastojanja da svoj život dovedem iz totalnog haosa u relativni balalns. Priča o tome kako sam iz jednog očajnog stanja u kome sam mrzeo sebe svako jutro kada se probudim, došao do toga da budem srećan. Možda se ne probudim srećan baš svakog jutra, ali sigurno veoma često. Pri tome mi za to nije potreban poseban razlog, a imam mnoštvo svakodnevnih problema, kao i svaki čovek danas.” – samo je deo ispoovesti koju su kragujevčani imali prilike da čuju.

“Preda mnom je jedna dosta neobična knjiga, sa takođe dosta neobičnim naslovom: JA ili ja, ko sam ja? Čija je to knjiga? Lazara Trifunovića, lekara iz Novog Sada, ne samo autora dosta neobične knjige, već autora, sasvim neobičnog čoveka. Čoveka-putnika (homo viator), ne samo svetskog, već kosmičkog Putnika. Zašto kosmičkog Iz prostog razloga što je Lazar Trifunović, putujući planetom Zemljom, posećujući sve njene kontinente, uporedo putovao iznutra, kroz lavirint svog duševno-duhovnog života.”
– Akademik Vladeta Jerotić

HOMEOPATIJA – HOLISTIČKI PRISTUP LEČENJU – PREDAVANJE

Druženje sa Dr Lazarom Trifunovićem smo nastavili 04.03.2016. u sali hotela Kragujevac, gde je Wellness studio Escape ogranizovao besplatno predavanje na temu Homeopatija kao holistički pristup lečenju.

Dr Lazar Trifunović, kao jedini homeopata u Srbiji koji je završio homeopatski fakultet (Vestminster univerzitet, London), smatra se jednim od vodećih autoriteta iz homeopatije u Srbiji. Vlasnik je homeopatske ordinacije Agora u Novom Sadu i dugi niz godina se uspešno bavi lečenjem pacijenata homeopatijom.

Predavanje Dr Lazara Trifunovića okupilo je veliki broj kragujevčana zainteresovanih za alternativne vidove lečenja. Puna dva sata Dr Lazar Trifunović je nesebično izlagao prisutnima kakav je homeopatski pristup čoveku i bolestima, kako deluju i kako se prave homeopatski lekovi, kako izgleda homeopatski pregled, u kojim bolestima homeopatija daje najbolje rezultate uz veliki akcenat na nastajanje bolesti kao poremećaja energetskog balansa čoveka.

ŠTA JE TO LIČNI RAZVOJ? – SEMINAR

Nakon velikog interesovanja za promocije knjige “JA ili Ja, ko sam ja?” , Wellness studio Escape je 05. i 06. mart 2016. organizovao intenzivni dvodnevni vikend seminar Dr Lazara Trifunovića, na temu: ŠTA JE TO LIČNI RAZVOJ?

“Cilj seminara je da učesnicima da uvid u koncept ličnog razvoja bez obzira na metode koje koriste, kao i saznanje da kao ljudska bića imamo neograničenu mogućnost razvoja. Da bismo se razvijali, moramo, na prvom mestu da upoznamo našu duhovnu stranu i kako ona funkcioniše, zatim da otkrijemo šta je to što nas blokira u razvoju i na kraju, šta je ono što moramo da menjamo da bismo napredovali dalje.”

Seminar je sastavljen od 4 trosatne radionice sa temama:

  • INKARNACIJA – psihička struktura
  • DETINJSTVO – lični razvoj
  • ADOLESCENCIJA – identifikacija
  • DO DANAS – krize.

I putujući kroz svaku od ovih životnih faza, učesnici seminara su došli do mnogobrojnih uvida – ograničenja i mogućnosti za razvoj, kojima mogu da unaprede svoje dalje životno putovanje.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>