Kolagenski tretman

Kolagenski tretman iz kozmetičke kuće Thalgo rešenje je za korekciju bora. Uključuje najnovija naučna dostignuća u antiaging-u, a namenjen je osobama preko 25 godina. Ovaj tretman će dubinski hidrirati kožu, dati joj novi sjaj i omekšati je.

Ekskluzivna formula ovog tretmana sadrži morski kolagen hidrolizat koji će redukovati bore. Kompleksna zaštita protiv starenja, kombinovana sa vitaminom C i selenom, pomaže u zaštiti ćelija protiv oksidativnih procesa. Efikasnost tretmana  u redukovanju bora je klinički dokazana. Studije su dokazale sposobnost kolagena da poboljša hidrataciju kože, ugladi kožu smanjenjem broja bora i spreči formiranje dubokih bora. Pogodan je i za korekciju i za prevenciju znakova starenja.

Aktivni sastojak Native Marin Collagen pravi zaštitni mikro-film na površini kože, kako bi se sprečio gubitak vode i obezbedila intenzivna hidratacija. Pomaže u regeneraciji tkiva i vršii sintezu dermalnih vlakana i prirodnih hidrirajućih faktora.

Sastoji se od čišćenja lica, kolagen maske, morskog seruma, kolagen kreme i kolagen koncentrata.

Nakon tretmana, koža je ishidrirana, sa novim sjajem, svežeg izgleda i mekana na dodir.

Kolagenski tretman je namenjen svim tipovima kože i traje do 90 min.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>