Dietetic celulit control

Kozmetička kuća Eriscon Laboratoire se pokazala kao vrlo uspešan borac protiv celulita i masnih naslaga dubinski ulazeći u uzroke nastanka ovih estetskih i zdravstvenih problema.

Dietetik cellulite Control je osmišljen kao pomoć u držanju razvoja masnih ćelija pod kontrolom – namenjen je redukovanju celulita i borbi protiv efekata „brze hrane“.

Masne ćelije daju agresivne odgovore na lančanu reakciju stvaranja trans masnih kiselina, koja je okidač za cikličnu neravnotežu adipocita, njihove greške u funkcionisanju, i na kraju abnormalni porast.

Ovaj tretman mršavljenja je razvijen u cilju borbe sa hroničnim tipom celulita, inhibirajući uticaj „trans“masnih kiselina. Osnovu ovog tretmana čini prirodni buster za lipolizu, inovativni fitokompleks INTENSLIM™, koji predstavlja kombinaciju tri prirodna sastojka: ekstrakta Zingiber zerumbet – divlji đumbir, ekstrakta Globularia cordofoila i ekstrakta kofeina. INTENSLIM™ je osmišljen u cilju inteziviranja lipolize i borbe protiv upalne faze masnog tkiva, vraćajući je homeostazu.

Klinička istraživanja primene ovog sastojka pokazala su sledeće rezultate:

 • Smanjenja proizvodnje poruka koji šalju „trans“masne kiseline : -77%
 • Povećanja proizvodnje adiponektina: +73%
 • Topljenja masnoća ili lipolize +104%
 • Stimulisanje antiinflamatornog odgovora
 • Ubrzavanje sinteze elastina.

Tok tretmana se sastoji od sledećih faza:

 • masaža tela šećernim kristalnim pilingom koji savršeno eliminiše mrtve ćelije i olakšava apsorbciju aktivnih sastojaka u sledećim fazama tretmana;
 • nanošenje CAFEIN FAT BURN aktivnog seruma na delove zahvaćene tvrdokornim celulitom. On ima za cilj da se prilagođava bioritmu tela u cilju aktivacije i stimulisanja procesa topljenja masnoće. Osnovni sastojci ovog seruma su INTENSLIM™, ruskus – protiv edema, Ginko BIloba – ubrzava mikrocirkulaciju i moćni je antioksidans i zeleni čaj – aktivira ćelijsku razmenu;
 • ručna masaža intenzivnom pastom za mršavljenje – CELLULITIC MASSAGER, koja u svom sastavu ima INTENSLIM™, bršljan – drenira i ubrzava lipolizu i spirulinu – štiti elastin i kolagen i obnavlja čvrstinu;
 • masaža manuelnom vacuum tehnikom pomoću gumenih ventuza u cilju pospešivanja limfne drenaže;
 • dvadestominutna relaksacija pod termoćebetom i folijom;
 • čišćenje tela od preostale masažne paste i nanošenje noćne kreme za mršavljenje – CELLULIT FUSION koja u svom sastavu sadrži slimming kompleks INTENSLIM™, divlji kesten – koji štiti vene i drenira i Ginko Bilobu – antioksidant, ubzava cirkulaciju, antiinflamatorno deluje i vrši drenažu.

Tretman je prijatan i opuštajući. Posle prvog tretmana može se javiti blagi bol u potkožnom tkivu zbog primene ventuza koji već posle 2-3 tretmana potpuno nestaje. Trajanje tretmana je 90 min. Preporučuje se serija od 4-6 tretmana sa učestalošću od 2 puta nedeljno. Najbolji rezultati se postižu kada se ovaj tretman kombinuje sa anicelulit masažama ili masažom oklagijama.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>