O nama

Trudeći se da damo širi pristup delatnosti kojom se bavimo, od samog početka naš koncept je prevazilazio organizaciju kozmetičkog salona. Imajući u vidu činjenicu da prava Lepota nije samo produkt nege lica i tela, već i rada na sebi na više segmenata našeg fizičkog i unutrašnjeg bića, opredelili smo se da vam ponudimo mogućnost da u sklopu našeg centra radite na sebi na više nivoa. Cilj nam je da vam omogućimo da dođete do opšteg zdravlja vašeg tela i uma. I tek uzimajući u obzir ovu činjenicu možemo reći da se bavimo Lepotom, jer zdravlje i unutrašnje zadovoljstvo su jedini pravi put do lepote koja traje.

Sreću i blagostanje postižemo tako što se bavimo sobom na svim nivoima: fizičkom, mentalnom i energetskom, a segmenti našeg rada su sveobuhvatna briga o vama kao našim klijentima.

Iz godine u godinu širimo asortiman naših ponuda koje vam pružaju mogućnost da se negujete „spolja“ i „iznutra“. Naš pristup je holistički, a kada kažemo „holizam“ mislimo na univerzalno shvatanje da organizam može da funkcioniše kao celina jedino ako se obuhvataju svi njegovi aspekti: fiziološki, psihološki i socijalni.

Već sada, iako naš razvojni put još uvek traje, u našoj osnovnoj ponudi smo za vas razvili sledeće segmente:

Wellness ponude koje uključuju programe za dubinsku brigu o vašem telu i licu kroz razne vidove masaža i tretmana, koje ujedno imaju i relaksacioni karakter:

  • masaže i sauna, čiji je cilj relaksacija, izbacivanje otrova i čišćenje nagomilanih toksina. Znamo da kad nas nešto boli nismo raspoloženi, potišteni smo i nesrećni. Masažama uklanjamo napetost iz tela koja vodi do lošeg opšteg stanja. Stres je naš svakodnevni neprijatelj, a upravo masažama pravimo imunitet da nas stres svakodnevno ne oštećuje.  
  • koncept nege lica i tela u našem centru se zasniva na obezbeđivanju neophodnih hranjivih materija kroz najmodernije kozmetičke i aparaturne tretmane, kao i na oslobađanju od suvišnih i štetih produkata nebrige o sebi i brzog tempa života, zagađenja životne sredine...

Negom tela i lica na ovaj način osvešćujemo i izgrađujemo ljubav prema sebi, podižemo samopouzdanje, sa samim tim dobijamo onaj neprikosnoveni sjaj koji nam nijedan kozmeticki tretman samostalno neće pruziti. Važnost da se odvoji vreme za sebe na taj način, i svesnost da smo učinili nešto dobro za sebe, osnov je dobrog izgleda i preduslov da posle kozmetičkog tretmana zablistate...

Vežbanje i ishrana su osnov našeg zdravlja. Nudimo vam:

  • Grupno vežbanje – ljubitelji ovog tipa vežbanja znaju da je energija grupe u kojoj vežbamo osnov za dobro raspoloženje i motivaciju. Posle grupnog časa izlazimo nadahnuti i raspoloženi, a najčešće završimo i družeći se sa ljudima koje upoznamo na treninzima. Ubrzan tempo života nam donosi sve manje slobodnog vremena tako da na ovaj način dostižemo i vežbačke i socijalne ciljeve.
    U okviru našeg centra smo se opredelili za jogu i TRX program i dali im prednost u odnosu na ostale grupne programe.
    • Joga je neizostavni deo svakog modernog centra koji se bavi zdravljem i vežbanjem. Vežbanjem joge se oslobađamo od stresa , napetosti i povezujemo se sa sobom. Učimo kako da fokusom na sebe i svoje biće, kao i postavljanjem u ulogu posmatrača, uspemo da napravimo imunitet na stresne situacije koje nam donosi ubrzani tempo života.
    • TRX program je jedan od najmodernijih funkcionalnih fitnes programa. Nije zasnovan na podizanju težina koje nam nikad u životu neće zatrebati, niti u izvođenju vratolomija koje praktično ne možemo da primenimo. Najzdravije vežbanje je vežbanje u kome koristimo težinu svog tela kao opterećenje. Uz pomoć TRX traka, u kratkom vremenskom periodu postižemo snagu, izdržljivost i fleksibilnost i pripremamo se za sva fizička opterećenja koja aktivan život nosi sa sobom.
  • Individualno vežbanje - Naš Fitnes centar ESCAPE FIT&FANCY nije obična teretana jer u okviru njega negujemo individualan pristup svakom vežbaču, pratimo njegov program rada, bodrimo ga i zajedno sa njim dostižemo postavljene cijeve. Kvalitetan rad sa klijentima je prioritet u našem pristupu vežbanju.

S obzirom da nijedno vežbanje neće biti samo po sebi dovoljno u cilju očuvanja našeg zdravlja, ukoliko ne vodimo računa o ishrani, nudimo vam i mogućnost izrade individuanog programa ishrane, koji se ne zasniva na rigoroznim dijetama već na principima zdrave ishrane i izgrađivanju zdravih životnih navika.

Lični razvoj kao koncept rada na sebi, je posebno polje našeg interesovanja za vas i smatramo podjednako važnim jer želimo da utičemo na širenje vaše informisanosti o raznim pristupima u posvećivanju psiho-socjalnom aspektu vašeg bića. U saradnji sa kvalitetnim predavačima u svojim oblastima rada, organizujemo za vas predavanja, seminare i radionice, sa željom da razvijemo kontinuirani koncept za brigu „o sebi“, kao i da osvestimo u vama važnost ličnog rasta i razvoja.
Tako ćemo vam omogućiti da osim u svom fizičkom telu, oslonac pronađete u vašem unutrašnjem biću, koje je najvažnija i osnovna karika u povezivanju lanca Života: Lepote, Zdravlja i unutrašnjeg Zadovoljstva.

Naš cilj i koncept našeg rada je da kada kažemo da mislimo na vas - mislimo, zapravo, na svaki aspekt vašeg života, jer svaki je podjednako važan da biste bili celovito, zdravo Biće!

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>