Masaža trudnica

Masaža u toku trudnoće je jedan od najboljih izbora za prenatalnu negu tela. To je prirodan i zdrav način da se smanji stres i podigne imunitet. Ova blaga i prijatna masaža, koja se vrši u posebnom položaju, udobnom za trudnice, ublažava mnoge tegobe sa kojima se susreće većina trudnica, kao što su: bolovi u leđima, ukočen vrat, grčevi, glavobolja, oticanje. Osim toga, ova masaža podstiče cirkulaciju krvi i limfe, naročito u nogama i daje osećaj lakše pokretljivosti. Psihološki efekat masaže se ogleda u prijatnom i opuštajućem dodiru terapeuta koji pomaže da se umanji nervna napetost. Opuštanje u toku masaže će popraviti kvalitet sna i dovesti do smanjenja anksioznosti i depresije uzrokovane hormonskim promenama.

Bočni položaj koji trudnica zauzima u toku masaže, potpomognut jastucima, omogućava tretman donjeg dela leđa i karlične oblasti koji su najosetljiviji u trudnoći.

Žene sa niskorizičnom trudnoćom mogu imati velike koristi od masaže, dok žene sa visokorizičnim trudnoćama treba da se konsultuju sa svojim lekarom pre dolaska na masažu.

Osnov ove masaže je poverenje između trudnice i terapeuta i otvoren razgovor na temu osećaja koje masaža izaziva.

Komentari klijenata
Marija Marjanović
Marija Marjanović
Osecam se prelepo, kao da sam u nekom drugom svetu, uzivam maksimalno. 
Ana Petrović
Ana Petrović
Svaka cast za devojke iz Escape, nasmejane, ljubazne i predivno rade svoj posao!!!
Nikola Zdravković
Nikola Zdravković
Sve pohvale! Najbolja masaza u gradu!
Jovana Nikolić
Jovana Nikolić
Sve pohvale, preporučujem polinezijski ritual svima!