Biologic Defense – skin ecology booster

Tretman Biologic Defence dolazi iz kozmetičke kuće Ericson Labaratoire i namenjen je svim tipovima kože. Sveobuhvatan tretman koji potpomaže prirodnu samoodbranu kože, pomoću dvostrukog delovanja na ravnotežu kože. Tretman stimuliše ekološki i biološki balans kože, obnavlja floru kože, uravnotežava je i oporavlja iz dana u dan. Široko polje delovanja omogućava da se tretman može preporučiti svim tipovima kože: suve, masne, osetljive i zrele kože.

Mikroorganizmi koji obitavaju na ljudskom telu i njihov uticaj na zdravlje, oduvek su bili predmet istraživanja naučnika i deo raznih medicinskih studija. U centru ovih naučnih istraživanja je svakako flora kože i njeno dejstvo na uravnoteženost kože. Opšte je poznato da je koža pokrivena kolonijom od stotinu korisnih mikroorganizama koji se jednim imenom zovu “microbiota”. Termin “mikrobiom kože” odnosi se na sve mikroorganizme i njihove interakcije. Nekad se dešava da ove inerakcije postanu štetne, pod uticajem patogenih agresivnih bakterija. Danas jedan od najznačijnih trendova u kozmetičkim istraživanjima je svakako pronalaženje dermatoloških proizvoda za negu koji su sposobni da postignu i održe optimalni balans mikrobioma.

Tretman se bazira na inovativnim prebioticima i probioticima za negu kože (RELIPIDIUM i GENISTEIN), i uz antiaging agense za prevenciju prevremenog starenja postiže ubrzano podmlađivanja kože.

  1. RELIPIDIUM obnavlja mikrobiom kože i stimuliše imunitet
  2. GENISTEIN stimuliše proizvodnju kolagena i sprečava uništavanje metaloproteinaza u matriksu kože
  3. ACTIBIOM hrani kožu nutrijentima i doprinosi homeostazi mikrobioma kože

Tretman će hidrirati kožu, učiniti je mekom i glatkom i dati joj snažan antiaging efekat. Roleri u tretmanu pospešuju prodiranje aktivnih čestica u dublje slojeve kože i poboljšavaju negu kože. Odgovaraće devojkama i ženama između 20 i 50 godina. Tretman traje 75 min.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>