Masaža toplim voskom sveća

Masaža toplim voskom sveća je novitet u svetu wellnessa. Sveća napravljena od specijalnog kozmetičkog voska se upali i vosak od koga je napravljena sveća se otapanjem pretvara u aromatično ulje za masažu. Istovremeno sveća širi izuzetno prijatan miris u prostoriji za masažu. Rastopljeni vosak na rukama terapeuta koji vas masira, greje i opušta vaše telo, a miris sveće za vreme masaže dodatno deluje na opuštanje vašeg uma. Vosak sadrži hranjive sastojke tako da će vaša koža posle ovog izuzetnog tretmana biti nežna i revitalizirana.

Baza svake sveće je čist palmin vosak i ulje, shea buter i E vitamin. A onda svaka dobija svoju aromaterapeutsku notu – sandal, jasmin, mentu, bergamot, žalfiju, lavandu i pačuli. Sveće su potpuno prirodne bez ikakvih sintetičkih dodataka i konzervanasa. Na taj način će i moć aromaterapije doći do punog izrazaja a koža biti zahvalna, pokazujući da joj prija kroz poboljšanje tonusa, hidrataciju i baršunastu strukturu.

Izaberite mirisnu notu aromatičnih sveća koja vam najviše prija i priuštite vašem telu efekat opuštanja, učvršćivanja i energizacije. Dozvolite vašim čulima da odaberu ono što je potrebno telu.

Komentari klijenata
Marija Marjanović
Marija Marjanović
Osecam se prelepo, kao da sam u nekom drugom svetu, uzivam maksimalno. 
Ana Petrović
Ana Petrović
Svaka cast za devojke iz Escape, nasmejane, ljubazne i predivno rade svoj posao!!!
Nikola Zdravković
Nikola Zdravković
Sve pohvale! Najbolja masaza u gradu!
Jovana Nikolić
Jovana Nikolić
Sve pohvale, preporučujem polinezijski ritual svima!