Seminari i predavanja – Ivana Kuzmanović

Ideja o organizaciji predavanja, radionica i seminara na temu ličnog razvoja i samopomoći u Wellness studiju Escape, započeta je realizacijom prve radionice Ivane Kuzmanović, krajem marta 2015 godine, neposredno pošto je njena knjiga „Od kada sam se zavolela – volim“ dostigla veliku čitanost i popularnost u celom regionu. I s obzirom da je naša, uvek draga, gošća, svojom energijom i posvećivanjem, postala kokreator koncepta da kragujevčanima pružimo jedan drugačiji i svesniji pogled na sve ono što čini život, nije iznenađujuće da je i danas prisutna u našem centru sa svojim radionicama, seminarima i predavanjima.

MOJ LJUBAVNI ŽIVOT

Interaktivno predavanje i radionica “Moj ljubavni život” održano je 21.03.2015. u Wellness studiju Escape, kao prva u nizu radionica Ivane Kuzmanović.

Ivana Kuzmanović, kniževnica i lifecoach, reiki majstor i učitelj meditacije, autor je 8 romana: Lemurova ljubav“,„Manje od tri“,„Amor porteño“, „Od kada sam se zavolela – VOLIM“, „U ime Ljubavi“, „Ljubav bez iluzija“ i “Knjiga ličnih promena”, a studija o ljubavi “Od kada sam se zavolela – VOLIM” je najčitanija knjiga u oblasti popularne psihologije u regionu. Kao lifecoach, iza sebe ima “trideset godina pasioniranog bavljenja i istraživanja duše, ljubavi, svesti i drugih metafizičkih pitanja, od čega deset pripada uspešnoj praksi – radu s velikim brojem klijenata koji su tokom individualne ili grupne saradnje pronašli svoje odgovore, puteve i ostvarili mnoge od svojih želja i ciljeva“. Završila je Pravni fakultet a tokom života, edukovala se iz oblasti geštalt terapija i porodične konstelacije, transakciona analiza, NLP i mnogih drugih…

Autor je metode Emocionalna energo-terapija i transformacija (EETT) – naročite kombinacije psihoterapeutskih tehnika, koučerskih veština kao i znanja i dara u radu sa energijama. Član je European mentoring and coaching council (EMCC) I osnivač Susreta pomerisrca – razgovora o Ljubavi.

“Moj ljubavni život je uvek aktuelno pitanje kako za one koji tragaju za partnerom tako i za one koji su u dugogodišnjoj vezi. Da li tražimo idealnu polovinu ili sebe celog i ljubav prema sebi su teme ove radionice na kojoj ćete se približiti sebi i osvestiti svoje potrebe, očekivanja i želje u partnerskom odnosu.

Sve je više tekstova, knjiga i priručnika koji nas podsećaju da prvo moramo voleti sebe da bismo voleli druge. Nedovoljan je broj onih koji nam govore kako se do ove ljubavi stiže. Sa Ivanom Kuzmanović, na dvoipočasovnoj radionici, otkrijte put do ljubavi prema sebi.

  • Govorićemo o preprekama da naš ljubavni život bude onakav kakav bismo želeli
  • Zajednički ćemo istražiti šta je to što želimo
  • Suočićemo se sa jednom od osnovnih zabluda traženja idealne polovine

Kroz predavanja, vežbe i set zadataka koje će učesnici dobiti kao svoj praktičan rad, naučićemo kako da poboljšamo kvalitet svog ljubavnog života.”

Nakon prve, uspešno organizovane radionice, naša saradnje sa Ivanom se nastavila serijom radionica sa aktuelnim temama iz kojih izdvajamo kratke preglede:

ODNOSI – MILJOKAZI RAZVOJA LJUBAVI – RADIONICA

Odnosi su najbolji pokazatelji gde se nalazimo kada su u pitanju ljubav i samosvest. Analizom odnosa koje uspostavljamo i razvijamo dolazimo do zaključaka na čemu treba dalje da radimo kad je u pitanju lični razvojI i osvešćivanje.

Iz tog razloga na odnose možemo gledati kao na “Miljokaze razvoja ljubavi”

U našem centru je 25.04.2015. održana, druga po redu, radionica Ivane Kuzmanović sa temom ljubavi. Govorilo se o: Iskrenosti, komunikaciji, poverenju, konfliktima, ograničenjima, prihvatanju različitosti I očekivanjima u odnosima.

ISKORAK JE NAJVAŽNIJI KORAK – RADIONICA

Dana 16.04.2016. održana je radionica “za one koji znaju da je moć u njima, koji su preuzeli odgovornost i kojima nedostaje samo jedno: DA ISKORAČE!”

“Ako vam je dosadilo ili postalo neizdržljivo da se vrtite u krugu, dođite na radionicu “Iskorak je najvažniji korak” na kojoj ćemo:

  • uvideti šta je to što nas tera da ponavljamo iste obrasce,
  • saznati kako da napravimo ISKORAK i PROMENIMO navike i ponašanja koja donose rezultati drugačije od željenih,
  • osetiti lepotu i snagu novog mesta u sebi
  • doživeti energiju s kojom ćemo sve to primeniti u praksi.

Ovo je radionica za sve one kojima je dosta teorije i u kojima je sazrela odluka za napuštanje nekomforne zone komfora.”

ŽIVOT BEZ MASKE – RADIONICA

“Nedelja, 21.jun 2016. godine je termin za, četvrtu po redu, radionicu Ivane Kuzmanović.

Maske koje veoma rano počnemo da koristimo, vremenom zaboravimo da skinemo. Postajemo naše maske, naši imidži, naša slika koju želimo da prezentujemo svetu. Svet će nam poverovati i upravo time oduzeti nam ono za čim naša duša vapi – da nas vole i prihvate onakve kakvi jesmo. A kako da nas vole kakvi jesmo kada se stalno prikazujemo kao neko ko nismo?

Što smo više poistovećeni sa maskom (ili maskama) koje nosimo, to smo zbunjeniji, nezadovoljniji, frustriraniji.

Na ovoj radionici ćemo videti koji izbori nam stoje na raspolaganju:

Kada ćemo masku koristiti a kada smo slobodni da je skinemo?

Šta dobijamo, a šta gubimo?

Kako reagujemo na maske drugih?

Gde je u svemu tome ljubav?

Kako da kažemo da, a kako ne?

I još mnogo toga…..

Celokupan kvalitet našeg života, Ljubavi, odnosa sa drugima i osećanja sreće i uspeha, nezamisliv je bez novog pogleda na maske koje nosimo i novih izbora u vezi sa tim.”

EETT – NAJAVA SEMINARA – PREDAVANJE

Kraj 2017. godine obeležilo je gostovanje Ivane Kuzmanović u našem centru, u cilju najave prolećnog seminara iz oblasti Ivanine autorske, jedinstvene, koučing tehnike – EETT – Emocionalna energo terapija i transformacija, koja kombinuje psihoterapeutski, koučerski i energetski pristup.

EETT nudi mogućnost za korenite i trajne promene, da iskoračite ka boljem životu i strategije, energetske tehnike isceljivanja i veštine u radu s ljudima

“Tokom višedecenijskog rada na sebi, na svom emocionalnom i duhovnom sazrevanju kao i kroz edukacije, sretala sam divne učitelje, stručnjake i energetičare. Ali me je često mučilo to što nikada nisam imala sve na jednom mestu, jer kada bih konačno uspostavila odnos poverenja i otvorila dušu, te dobila određene uvide, javljala se potreba za strategijom, za “know how” kao i za energetskom podrškom tokom burnih procesa. To me je od psihoterapeuta vodilo ka kouču, od kouča ka energetičaru, pa u krug.”

Emocionalna energo terapija i transformacija na jednom mestu i sa jednim koučem nudi put do korenitih i trajnih promena, načine i strategije za ostvarenje željenih situacija, nezavisnost, slobodu i ljubav, kao i energetsku podršku tokom celog procesa.

Za one koji rade s ljudima nudi nove dimenzije komunikacije, prenošenja znanja i postizanja rezultata.

Na ovom seminaru dobijate izvanrednu mogućnost da se upoznate i povežete sa sebi sličnim, srodnim dušama, zajedno iskusite osećaj bliskosti i jednosti i otvorite nove dimenzije poverenja i međusobne potpore.

EETT je namenjena:

  1. Onima koji su već na putu ličnog razvoja ili se spremaju da krenu
  2. Trenerima, vaspitačima, terapeutima, nastavnicima, psiholozima, energetičarima
  3. Menadžerima i preduzetnicima

Prvi modul ovog seminara, održava se u Wellness studiju Escape, 17. i 18. marta. 2018.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>