Escape FIT&FANCY

Prateći potrebe naših klijenata, proširili smo našu delatnost preuzimanjem fitnes centra Fit&Fancy u centru grada, sa već desetogodišnjom uspešnom tradicijom u fitnesu. Trudeći se da nastavimo ono što se pokazalo kao dobar koncept pružanja usluga u fitnesu, zadržali smo usmerenost na individualne potrebe klijenata i rad sa malim grupama vežbača.

Escape FIT&FANCY se razlikuje od ostalih teretana u gradu po individulanom pristupu vežbanju, u šta ćete se uveriti već posle prvog besplatnog probnog treninga. Uspeli smo da pridobijemo i klijente koji odbijaju i samu pomisao na teretanu i vežbanje u njoj.

Na samom početku vežbanja, u razgovoru sa trenerom, postavićete vaše vežbačke ciljeve i uz svoju upornost i našu maksimalnu podršku doći do ostvarenja tih ciljeva. Trener sve vreme prati vaš rad, pokazuje vežbe i vrši istezanje na kraju treninga. Motivacijska podrška i brižnost za vežbače su glavne odlike naših trenera. U njihovom prisustvu, nećete se ni jednog trenutka osećati prepušteni samom sebi i svojim idejama o vežbanju, već ćete u kontinuitetu pratiti dnevne, nedeljne i mesečne programe vežbanja, u skladu sa ciljevima koji su postavljeni.

Naš tim čine četiri fitnes trenera, obučena za rad sa klijentima u fitnes delatnosti, motivisana ambicijama i entuzijazmom da se postignu što bolji vežbački rezultati.

Fitnes centar ESCAPE FIT&FANCY, nalazi se u centru grada, ul Karađorđeva 29,u prolazu. Prostire se na 180kvm prostora, što ga čini vrlo komfornim za vežbanje u malim grupama. Opremljen je najsavremenijom opremom italijanskog, svetki poznatog brenda, Technogym. Fitnes centar poseduje deo za kardio vežbanje, opremljen trakama, biciklama i drugim vrstama kardio trenažera. Poseduje deo sa spravama za postizanje opšte snage i jačanju specifičnih mišićnih grupa. Kinezis kao najpopularnija sprava, čak i za one koji ne vole vežbanje u teretani, je centralna zvezda našeg fitnes centra. U parternom delu radimo specifične vežbe, vežbe istezanja i intervalne treninge za male grupe. U svakodnevnom radu sa klijentima koristimo najmodernije fitnes rekvizite i stalno pratimo nove trendove u fitnes industriji. Zato su TRX trake, elastične trake, balanseri, ketllebell, džakovi za box i trening maska sastavni deo svakog našeg treninga.

U našem radu sa klijentima, fokusirani smo na specifične programe i na rad sa svim starosnim vežbačkim strukturama. Razvili smo više različitih programa, koji su pažljivo osmišljeni uz uvažavanje potreba konkretne vežbačke ciljne grupe:

  • program redukcije telesne težine
  • program povećanja mišićne mase
  • program razvoja motoričkih sposobnosti
  • program kondicione pripreme sportista
  • program korektivnog i rehabilitacionog vežbanja

Osim ovih vrsta usluga, specijalizovani smo za individualne treninge, kojima ćete u najkraćem roku doći do najboljih rezultata.

Vežbanje pilatesa na reformeru, spada u vrstu individualnog vežbanja i namenjeno je svim ljubiteljima pilates tehnike.

Čekamo vas, da uz našu pomoć i podršku, dodjete do najboljeg izgleda svog tela i obezbedite sebi zdrav i dug život kroz redovne fizičke aktivnosti.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>