Silicijum tretman

Silicijum anti-age tretman za zatezanje, oblikovanje lica i popunjavanje bora, kozmetičke kuće Thalgo, namenjen je koži preko 40 godina starosti sa dubokim i izraženim borama i sa vidnim gubitkom čvrstine i elastičnosti kao i lošim tonusom na vratu. Rezultati tretmana pokazuju 87% manje bora, koža je mekša, lice je vidno podmlađeno, koža zategnutija i elastičnija i do 100% konture lica su obnovljene.

Preparati koji se koriste u ovom tretmanu su: Silicijum ekstrat, Hijaluron-kolagen maska, Crio modeling maska, Hijaluronski filer, Silicijum krema i Silicijum koncetrat.

Aktivni sastojci ovog tretmana su ekstrakt alge Meristotheca dakarensis, koji štiti hijaluronsku kiselinu inhibirajući funkciju enzima hyaluronidaze (koji vrši razgradju hijalurona) i do 75% i morski slicijum – Marine Silicium Complex – koji štiti kožu od iritacije usled prodora hijaluronske kiseline i stimuliše ponovnu proizvodnju prirodnog silicijuma u dermisu koji se sa godinama gubi, a zadužen je za lifting I mnoge druge funkcije u dermisu.

Posle čišćenja lica mlekom i tonikom i pilinga, na lice i vrat se nanosi silicijum ekstrat a na najdublje bore se aplikuje hijaluronski filer i uradi se dermostimulirajuća masaža lica i vrata. Nakon masaže na lice se nanosi kombinacija hijaluron-kolagen maske koja se natapa morskim serumom – na gornji deo lica i silicijum krema na donju polovinu lica i vrat. Na donji deo lica se nanosi gaza i preko gaze Crio modeling maska. Završna nega se sprovodi Silicijum kremom i antiridom. Tretman traje oko 75 min i izuzetno je prijatan i opuštajući.

Nakon ovog tretmana preporučuje se i kućna nega iz iste linije za održavanje efekata tretmana.

Komentari klijenata
Marija Marjanović
Marija Marjanović
Osecam se prelepo, kao da sam u nekom drugom svetu, uzivam maksimalno. 
Ana Petrović
Ana Petrović
Svaka cast za devojke iz Escape, nasmejane, ljubazne i predivno rade svoj posao!!!
Nikola Zdravković
Nikola Zdravković
Sve pohvale! Najbolja masaza u gradu!
Jovana Nikolić
Jovana Nikolić
Sve pohvale, preporučujem polinezijski ritual svima!