Escape relax masaža celog tela

Escape relax masaža je specijalno kreirana masaža koja se sastoji od tehnika koje relaksiraju telo i um. Jedan od osnovnih ciljeva ove masaže je da se opusti celo telo. To se postiže masažom mišićnog tkiva laganim pokretima koji ubrzavaju cirkulaciju i vraćaju krv u srce. Ovi pokreti se smenjuju sa povremenim istezanjem i savijanjem. Escape relax masaža nije samo opuštanje, već je izuzetno korisna za organizam jer povećava nivo kiseonika u krvi, smanjuje mišićne toksine, poboljšava cirkulaciju i fleksibilnost, smanjuje napetost. Dokazano smanjuje nivo hormona stresa kortizola u krvi, ali takođe dovodi i do porasta broja belih krvnih zrnaca koji su deo imunog sistema.

Pozitivna energija i iskusni i stručni pokreti naših terapeuta će učiniti da se posle masaže osećate opušteno i rasterećeno od svakodnevice.

Samo jedan sat masaže nedeljno, u prijatnom ambijentu našeg studija, uz laganu muziku i opuštajuće mirise će promeniti vaš pogled na život.

U dogovoru sa terapeutom ćete odrediti dužinu trajanja masaže – 60 min, 90 min ili 120 min, zavisno od vaših potreba i stanja organizma.

Escape relax masaža se izvodi u kombinaciji sa aromaterapijom. Na raspolaganju je više mirisnih krema koje imaju specijalne efekte na vaš um i telo. Izborom kreme čiji vam miris prija, dodatno utičete na opuštanje vašeg uma i tela.

Ukoliko divno i opuštajuće iskustvo želite da podelite sa nekim ko vam je drag, onda je pravi izbor za vas Romantična masaža.

Za one koji u životu traže dodatno uživanje, preporučujemo Kraljevsku masažu.

Dodatni efekat masaže možete dobiti kombinovanjem masaže sa saunom i nekim drugim vrstama tretmana i masaža. Za više informacija o SPA paketima kliknite ovde.

Escape relax masaža je uvek dobar poklon za nekoga ko vam je drag. Priuštite voljenim osobama mir i opuštanje od stresa i poklonite im nezaboravne trenutke u našem studiju. Budite originalni u poklanjanju i poklonite vaučer Wellness studija Escape.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>