RADIONICA KUNDALINI JOGE

ISKUSITE MOĆNU TEHNIKU KUNDALINI YOGE PO UČENJU YOGI BHAJANA
I PRIVUCI OBILJE, MIR I ZDRAVLJE U SVOJ ŽIVOT

U današnjem svetu živimo u neprestanim mislima da nam nedostaje: vremena, novca, prilika, dobrih poslova, dovoljno vitalnosti i zdravlja, podrške, razumevanja, ljubavi….

Istina se krije upravo u našim mislima koje su rezultat naših zakopanih obrazaca duboko u telu. Ukoliko mislimo da ne zaslužujemo obilje u našem životu, ono nam neće ni dolaziti, ukoliko osećamo krivicu da naš život bude lakši život od života naših predaka, verovatno ga nećemo ni živeti.

Ključ za privlačenje i održanje novca, ljubavi, zdravlja, lakoće, prilika za promenom, poslova, privlačenje sveopšteg blagostanja dolazi u razumevanju našeg odnosa sa roditeljima – novac je vezan za majku, posao za oca.

Na ovoj radionici ćemo kroz tehnike Kundalini yoge uroniti u te odnose i dati im razumevanje, ljubav i oprost i na taj način se otvoriti za novi prostor unutar nas koji je spreman privući obilje onog što zaista zalužujemo.

Na samom početku 2019 godine, zakoračimo u novi ciklus sa novim uverenjima uz pomoć Kundalini joge.

O KUNDALINI YOGI PO UČENJU YOGI BHAJANA

Kundalini Yoga po učenju Yogi Bhajana se smatra jednom od najpotpunijih joga tradicija, koja kombinuje meditacije, mantre, fizičke vežbe i položaje tijela (asane) i tehnike disanja (pranayame)

Zovu je Raj Yoga (Kraljevska yoga), odnosno tehnika koja kombinuje 8 učenja joge u jednu praksu koja dovodi do vrhunskog iskustva tela, uma i duše.

Kundalini energija sa kojom se radi je energija koju svaki čovek poseduje i koja miruje uspavana na dnu kičme. Kundalini (životna) energija je energija koja služi za isceljenje, uspostavljanje balansa rada čakri, unutrašnje spoznaje i aktiviranje svih čovekovih kreativnih kapaciteta.

Kundalini yogu po učenju Yogi Bhajana mogu praktikovati svi bez prethodnog znanja i iskustva u joga tehnikama.

ZA RADIONICU JE POTREBNO DONETI:

  • Svetla majica,
  • Nešto da prekrijete glavu,
  • Jastuk za sedenje i
  • Papir ili sveska za pisanje.

Radionica će se održati u sali Wellness studija Escape, Svetozara Markovića 11, 09.02.2019. u periodu od 17-20h sa kratkom pauzom i otvorena je za sve bez prethodnog iskustva u Kundalini yogi.

Broj mesta je ograničen. Prijave na tel 0603401034.

Cena radionice je 3500 rsd.

Radionicu vodi: Sanda Mešinović // Amrita Sandesh Kaur
Aquarian Teacher
KRI sertifikovan Instruktor – Level 1 i KRI sertifikovani Učitelj – Level 2

O INSTRUKTORU:

Rođena je 6. aprila 1980. godine u Banja Luci, Bosna i Hercegovina i jedna je od samo dva sertifikovana instruktora Kundalini yoge u zemlji.

Poznata po svojim tekstovima koji propituju stanje duha, sposobnost da volimo i želju za promenom, Sanda je kreirala upravo ovu radionicu kako bi ljudima pomogla da lakše dođu do onih delova sebe koji su zaboravljeni i duboko potisnuti.

Održala je preko 70 radionica sa bubnjevima i meditacijama, a redovno drži časove Kundalini yoge u Banja Luci, Tuzli, Sarajevu, Beogradu, Zagrebu, Šamcu, Novom Sadu, Bratislavi, a već dva puta je, na poziv, boravila i radila u Dohi, Kataru.

Pored redovnih radionica i časova, kroz privatne seanse i Reiki tretmane pomaže ljudima da sagledaju delove Duše koji traže isceljenje.

Takođe, u 2017. i 2018. godini bila je učesnik velikih festivala upravo sa radionicama kundalini yoge i to na EXIT festivalu u Novom Sadu, ARTZ festivalu u Tuzli, Festivalu Kundalini yoga u Austriji, Bratislavi, i mnogim drugima.

Bogatog je iskustva i kao plesačica, koja je u karijeri od 15 godina bila jedna od najtrofenijih solo i grupnih takmičarki u zemlji i inostranstvu, fitness trener 14 godina i terapeut šamanske tehnike Soul Retrivel.

Nakon završenog Levela 2 za učitelja na Učiteljskom treningu Kundalini yoge u Austriji, od novembra 2018. u Bosni i Hercegovini pokrenula je prvu školu za Kundalini yoga instruktore u saradnji sa Amar Das centrom iz Beča.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>