DR LAZAR TRIFUNOVIĆ – RADIONICA „NA PUTU ISCELJENJA“

Radionica „Na putu isceljenja“ bazira se na iskustvu koje je Dr Lazar Trifunović izgradio putujući širom sveta, istražujući različite kulture, tradicije, filozofije i ezoterične škole.. Koliko god su ova učenja različita, ona ipak pričaju o jednoj istoj stvari, a to je da smo mi, ljudska bića, mnogo više od fizičkog tela, kako se to najčešće misli u našoj civilizaciji. Posedujemo nama nevidljive delove, imamo više centre koji ako se aktiviraju, počećemo da otkrivamo naše skrivene talente i naše više potencijale. Tada nam se otkrivaju neograničene mogućnosti učenja, kreativnosti i napretka.

Pošto naših mogućnosti i potencijala obično nismo svesni, mi ih i ne koristimo. Ko je dovoljno odvažan i hrabar da krene putem isceljenja, taj je krenuo i putem koji vodi ka aktivaciji naših viših centara, a preko toga i do otkrivanja svojih mogućnosti i potencijala.

Isceljenje, ili stvaranje celovite ličnosti, podrazumeva lečenje na dubljim nivoima našeg bića, odnosno, prihvatanje i transformaciju onih naših delova koji bole, koji nam se ne sviđaju i koje ne volimo.

Tokom 4 dana radionice prolazi se kroz 3 ciklusa: DETE, PUTOVANJE i ISCELJENJE koji odgovaraju životnim ciklusima: detinjstva (pre-ego faza), srednjeg (ego faza) i zrelog doba (trans-ego faza).

Alati koji se koriste na radionici su intuicija i vizualizacija u sklopu različitih kreativnih vežbi koje podstiču naše nesvesno. Našoj intuiciji i kreativnoj imaginaciji treba da verujemo i stalno da ih razvijamo. Koliko su one bitne, ne samo za ovu radionicu nego i za život generalno, govori Ajnštajnova izjava da je imaginacija najviši oblik istraživanja. Ako ih do sada niste koristili, ovo je prilika da počnete da ih koristite i razvijate. Poverenje u ono što dolazi kroz intuiciju i kreativnu vizualizaciju će izgraditi put do viših centara u supersvesti i višeg JA.

Četvorodnevna radionica “Na putu isceljenja” će se održati krajem septembra ili početkom oktobra u organizaciji Wellnes studija Escape u Kragujevcu, a tačan datum će biti određen kada se formira grupa. Planirano je da se 4 dana radionice podele na dva uzastopna vikenda, u trajanju od 6-8 sati dnevno, zavisno od broja učesnika.

Radionicu vodi Dr Lazar Trifunović, poznati homeopata iz Novog Sada i autor knige “JA ili ja, ko sam ja?” putopisa o putovanju po planeti zemlji i lavirintu sopstvenog duševno-duhovnog života. Knjiga je doživela ogroman uspeh u Srbiji, a iz nje je proistekao i koncept rada na sebi i ličnog razvoja kroz seminar “Šta je to lični razvoj”, održan u Wellness studiju Escape u martu 2016. godine i drugi nivo – intenzivnu četvorodnevnu radionicu  “Na putu isceljenja”, koja je održana krajem novembra.

Prijave i više informacija na tel 060 3401034.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>