Skinjexion – redukovanje bora

Ericson Laboratoire, prestižna pariska kozmetička kuća, osmislila je tretman protiv bora sa visokim performansama: Inovativna kombinacija sa 3 hi-tech aktivna sastojka koji brzo deluju na facijalne bore.

  1. “NO AGE VXN” antioksidansi koji usporavaju stvaranje bora;
  2. “BTX” sinaptički agensi koji relaksiraju kontrakcije dovodeći do omekšavanja bora;
  3. Hijaluronska kiselina visoke molekularne težine za punjenje bora;

Tri instant snažna efekta koja se primećuju su:

  • “NO AGE VXN” sa dejstvom reprodukovanja “anti age injekcije”, usporava starenje tkiva: imunostimulativni efekat.
  • “Sinaptički” efekat manifestovan od strane SNAP-8 kompleksa, deluje na neurotransmitere odgovorne za kontrakcije bora;
  • Visoka molekularna težina hijaluronske kiseline (2200kDa) popunjava bore: sposobnost da mobiliše vodu do 1000 puta svoje težine.

Kombinacijom ove tri dermo-kozmetičke aktivne supstance, Ericson Laboratoire je osmislila terapijski tretman koji predstavlja pravu alternativu medicinskim-estetskim injekcijama.

Aktivni sastojci:

  • Imudulin je aktivni sastojak dobijen biotehnoligijom. Uloga Imudulina originalna je u tom smislu što može proizvesti malu količinu reaktivnih molekula koji deluju kao i antioksidansi (u višim koncetracijama) i kao pro-oksidansi (u nižim koncentracijama). Ova sposobnost Imodulina omogućava stimulaciju aktivnosti imunog sistema delujući kao fiziološki messenger. Imudulin na taj način imitira efekat citokina. Ovaj peptidomimetik (analogan prirodnom peptidu) derivat je glutaminske kiseline. Ova dvojnost garantuje njihovu bezbednost. Kada se aplikuje na kožu, stvara malu količinu reaktivnih molekula koji stimulišu ćelije. Ako se aplikovana količina povećava, dominiraće njihov antioksidantni efekat.
  • SNAP-8 predstavlja kombinaciju 8 aminokiselina, koji imitiraju botulinum toksin efekat blokiranja neurotransmitera na nivou biohemijske reakcije. Struktura SNAP-8 slična je sa SNAP-25 molekulom koji je prirodno pronađen u ćelijama. Dejstvo je bazirano na imitiranju SNAP-25, koji se u takmičenju vezuju na istom mestu, blokirajući fiziološki lanac mišićne kontrakcije. Sinaptička membrana nije sposobna da efikasno otpusti neurotransmitere i prouzrokuje kontrakciju, a time se i prevenira stvaranje linija i bora. Limitiranjem kontrakcija, SNAP-8 redukuje dubinu finih bora koja je poslediva ekspresije mišića.
  • Hijaluronska kiselina visoke molekularne težine omogućava stvaranje mreže na površini kože koja zadržava vodu i prevenira dehidrataciju. Esencijalne osobine hijaluronske kiseline visoke molekularne težine su da deluje kao molekularni “sunđer”. Ona je sposobna da zadrži vodu i do 1000 puta više od svoje težine. Tako je očuvana elastičnost kože, zahvaljujući hidrataciji i omekšavanju kože. Hijaluronska kiselina idealna je komponenta za zaštitu kože od spoljašnjih agresivnih faktora, služeći kao barijera protiv agresija i igrajući glavnu ulogu protiv slobodnih radikala.

U Wellness studiju Escape se prepustite efektima ovog visokokvalitetnog tretmana i uživajte u svom novom, podmlađenom licu.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>