EETT seminar – Ivana Kuzmanović

U organizaciji Wellness studija ESCAPE, u aprilu 2018. godine, održan je prvi modul seminara Emocionalna energo terapija i transformacija (EETT), Ivane Kuzmanović, holističke tehnike koja kombinuje psihoterapeutski, koučerski i energetski pristup. Posle Beograda, Podgorice i Novog Sada i Kragujevčani su imalii prilike da se edukuju na polju ličnog razvoja kroz ovaj seminar jedinstvene tehnike, koji je sastavljen od 5 modula.

Evo i nekih utisaka učesnika sa seminara:

“Želim da zahvalim pre svega Bogu, što mi je u momentu kada nisam videla izlaz i putokaze iz bezizlazne situacije, poslao Ivanu i njen seminar, baš ovde u mom gradu. Očekivala sam dosta toga ali sam dobila mnogo više od očekivanog. Ivanin pristup je tako neposredan, otvoren… Ona je toliko iskrena i tako puno daje… “

“Definitivno jako korisno provedeno vreme, nova lica i nova učenja. Iznenedjena sam saznanjem da postoji velika potreba za duhovnim razvojem. Verujem da je za većinu korisnika ovo bilo krajnje korisno”

“Uverena sam da je tokom seminara došlo do vrlo prisne razmene informacija i sticanja novih saznanja, koje će nam pomoći u prevazilaženju teškoća i unapređenju kvaliteta života u punom svom sjaju”

“Ovo je neverovatno intenzivno, predivno, neobično i specifično iskustvo, koje pomera iz mesta gde god se to mesto trenutno nalazilo. Topla preporuka svima koji planiraju da se priključe. Ivanina ljudskost, toplina, razumevanje i strpljenje doprineli su tome da se međusobno povežemo, bolje shvatimo i opustimo…”

Osnovne informacije o seminaru:

“Tokom svog višedecenijskog rada na sebi, na svom emocionalnom i duhovnom sazrevanju kao i kroz edukacije, sretala sam divne učitelje, stručnjake i energetičare. Ali me je često mučilo to što nikada nisam imala sve na jednom mestu, jer kada bih konačno uspostavila odnos poverenja i otvorila dušu, te dobila određene uvide, javljala se potreba za strategijom, za “know how” kao i za energetskom podrškom tokom burnih procesa.To me je od psihoterapeuta vodilo ka kouču, od kouča ka energetičaru, pa u krug.”

Emocionalna energo terapija i transformacija na jednom mestu i sa jednim koučem nudi pronalaženje dubinskih odgovora i uvida, razvoj strategija za promenu situacije i energetsku podršku tokom celog procesa.

Dobija se i izvanredna mogućnost da se upoznate i povežete sa sebi sličnim, srodnim dušama, zajedno iskusite osećaj bliskosti i jednosti i otvorite nove dimenzije poverenja i međusobne potpore.

Kome je EETT namenjena

 1. Svima koji su već na putu ličnog razvoja ili se spremaju da krenu
  “Da se razumemo: malo ko kreće na ovaj put zato što želi da spozna Boga ili zato što nema druga posla. Krećemo jer nas nešto itekako boli, jer su nam ograničenja postala prejaka, strahovi narastajući poput kvasca, odnosi upravo suprotni onome što želimo i pitanja “U čemu je smisao” i “Zar je ovo život” vise nad glavom kao Demoklov mač, dok se godina za godinom sve ubrzanije smenjuje. Moji nemiri bili su hronični, napadi panike redovni, a emotivne veze turbulentne i nezadovoljavajuće.
  Posle mnogo godina rada na sebi, učenja, stradanja i rada sa drugima, znam da mogu da vam pomognem da pronađete smisao, uživate u sebi, uživate u životu i odagnate strahove, panike i nemire. Takođe, mogu da vas obučim kako da vi sutra pomognete drugima.
  Zato je ova koučerska metoda baš za vas!
  Naučićete kako da se uspešno nosite sa izazovima, kako da vam bude udobno u svojoj koži, kako da unesete radost u svakodnevnicu i pronađete mir, zadovoljstvo, satisfakciju i smisao u svemu što radite.
 2. Trenerima, vaspitačima, terapeutima, nastavnicima, psiholozima, energetičarima
  Vi koji već prenosite svoju ljubav, znanja i umeća na druge, vi koji ste podrška u razvoju mladih i vi koji znate da je samo nebo granica, izborom svojih poziva preuzeli ste odgovornost za stalno napredovanje, istraživanje, razvijanje, usavršavanje, kako biste sa što više uspeha radili sa onima kojima ste potrebni.
  I kako bi svi skupa efikasnije odgovorili na zahteve ubrzanog življenja, globalnih promena i evolucije svesti koja se u ovom trenutku dogadja na planeti Zemlji.
  Koučerska tehnika EETT je za vas zato jer donosi nova znanja, obilje praktičnih vežbi, i pristupe koji omogućavaju dubljie, efikasnije i trajnije rezultate kod vaših klijenata, kod svih onih kojima ste uzor.
  Ona je za vas i zato jer ćete ponovnom proradom svojih sadržaja i sticanjem novih umeća biti primer da samo kontinuirano učenje donosi prave rezultate. Vaša znanja i vrline dobiće novi sjaj
 3. Roditeljima
  Roditeljstvo je veoma izazovan put, sa čestim iskušenjima, dilemama i padovima. Pa ipak, put s kojeg nema odustajanja.
  Malo roditelja zna da je najveći broj tema kod kojih se zapinje u roditeljstvu zapravo nerazrešeni zadatak iz sopstvenog detinjstva.
  Što više budete znali o sebi i umeli da se nosite sa svojim frustracijama, brigama, i sumnjama, to će više vaše dete imati emocionalne stabilnosti, poverenja i samopouzdanja.
  Mnoge veštine, pristupi, tehnike i znanja iz EETT primenjive su u odnosu sa vašim detetom a energetskim sposobnostima moći ćete da doprinese boljitku i zdravlju cele vaše porodice.
 4. Menadžerima i preduzetnicima
  Samo vi znate koliko je važno, a koliko stresno biti pravi lider, biti onaj kojeg slede i ko nosi odgovornost za prekookeanski brod, posadu, putnike i tovar na njemu.
  Samo vi znate da nije lako upravljati i da je na pučini moguće zalutati.
  Zato je ova tehnika za vas:
  Da naučite kako umanjiti stres.
  Da spoznate kako vaše unutrašnje stanje može da olakša upravljanje.
  Da naučite efikasne pristupe u radu sa ljudima kada je vaša pozicija liderska, a dobra i jasna komunikacija, poverenje i poštovanje osnov njenog opstanka.”

Koncept i trajanje obuke

Basic level (osnovni nivo) – LIČNI RAZVOJ (PERSONAL DEVELOPMENT), predviđa pet modula u trajanju od dva dana (14 sati)

Seminar je bogat praktičnim vežbama polazeći od stava da emocionalna percepcija i kvalitet iskustva igraju ključnu ulogu u ličnom razvoju. Priručnici,radne sveske i drugi materjali kao i preporučena literatura, sastavni su deo ovog programa.

Tokom Osnovne godine ličnog razvoja uz podršku i praksu Emocionalne energo terapije i transformacije, i uz vašu ličnu posvećenost i angažovanje, doživećete sledeće promene:

 • prekid patnje (depresija, negativne misli, usamljenost i osećaj nepripadanja, mrzovolja)
 • smisao umesto besmisla (otkrivanje ličnog smisla u svim segmentima i aktivnostima)
 • entuzijazam i elan umesto pritiska i umora (ne moramo već želimo, nismo primorani već hoćemo, svest o slobodi izbora)
 • oslobađanje od zavisnosti (od cigareta, alkohola, negativnih scenarija, partnera, tuđeg mišljenja…)
 • ispunjenost umesto praznine ( osećaj unutrašnjeg zadovoljstva, udobnosti u svom telu i svom životu, oseać da smo na pravom mestu, sigurnost unutar nas samih a ne spolja)
 • odgovornost umesto krivice (aktivno i mećno mesto za promenu situacije umesto osećanja žrtve, povređenosti, nepravde i razočaranja)
 • kretanje umesto stagnacije…
 • zdravlje umesto bolesti
 • istina umesto zabluda i iluzija
 • autentičnost umesto identifikacija sa ego ulogama, demaskiranje umesto maskenbala…

kao i mogućnost da svojim ličnim promenama izazivate promene u drugima, kako primerom i podsvesnim delovanjem (limbička revizija) tako i svesnim pristupom i aktivnostima (kreativna empatija).

Primena vašeg znanja i iskustva u osnosima i radu s drugima dovešće do velikog broja promena, kvalitet vaših životnih iskustava znatno uznapredovan, o osećaj sveukupnog boljitka siguran.

Ivana Kuzmanović, književnica, life coach, reiki majstor i učitelj meditacije

„Iza mene je trideset godina pasioniranog bavljenja i istraživanja duše, ljubavi, svesti i drugih metafizičkih pitanja, od čega deset pripada uspešnoj praksi – radu s velikim brojem klijenata koji su tokom individualne ili grupne saradnje pronašli svoje odgovore, puteve i ostvarili mnoge od svojih želja i ciljeva.

Napisala sam osam knjiga koje su sve bestseleri, a studija o ljubavi “Od kada sam se zavolela – VOLIM” je najčitanija knjiga u oblasti popularne psihologije u regionu.“

“Životnim putem Ivana Kuzmanović ide puna rešenosti da za izazove, pitanja i prepreke pronađe pravi, gotovo matematički precizan način prevazilaženja, vođena idejom da tamo gde postoji problem postoji i rešenje.

Ovim stavom, istinoljubivošću, velikim razumevanjem, iskustvom i znanjem ona živi svoju misiju: da kroz knjige, radionice i individualne susrete otvori nove vidike, otkloni zablude i pomogne razvoj ljubavi prema sebi i bližnjima.

Veliki je broj onih koji, zajedno sa Ivanom, uspeju da sve poslože i otvore sebi put za radost i napredak.

Ivana tako dobija nova iskustva i novi polet da nam piše divne i razumljive knjige, i pronalazi nove, kreativne odgovore na pitanja ljudske duše.Na svoju radost i sreću svih nas koji sa velikim zadovoljstvom i poštovanjem pratimo njen rad.”

Dr prim. Andjelka Kolarević, psihijatar i psihoterapeut

PRIJAVE SVIH ZAINTERESOVANIH ZA SEMINARE I COUCHING SEANSE IVANE KUZMANOVIĆ PRIMAMO NA TEL 063 483 230.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>