NeoPerfect – izbeljivanje kože lica

Posledice starenja i izloženosti spoljnim faktorima na našoj koži odražava se u vidu pega. Pored toga, nedostatak sna, umor, stres i ishrana takođe utiču na kvalitet kože lica. Ekspertsko rešenje ovog problema dolazi iz kozmetičke kuće Ella Bache. Tretman NeoPerfect je namenjen transformaciji tena i izbeljivanju kože lica.

Pored pega, ovaj tretman će uticati i na redukovanje fleka i mrlja na licu tako što podstiče proizvodnju melanina poboljšavajući izgled i tonus kože. Procedura tretmana obuhvata sledeće korake:

  1. Priprema kože
  2. Piling
  3. Kozmetološka procedura za perfektan ten i piling za perfektnu boju
  4. Vitamin C masaža za prosvetljenje

Efikasnost tretmana ogleda se u korekciji nepravilnosti na koži, korekciji poremećaja boje kože i posvetljenju kože. Već nakon prvog tretmana su vidljivi rezultati: crvenilo je smanjeno, tamne fleke su znatno manje, poboljšan je izgled kože i njene strukture i redukovane su pigmentacijske promene.

NeoPerfect je namenjen i muškarcima i ženama koji imaju problem sa pigmentacijskim flekama, difuznim crvenilom, žućkastim tenom, proširenim porama i neregularnom teksturom kože.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>