Romantična masaža (za dve osobe)

Romantična masaža je specijalnost Wellness studija Escape. U prijatno opremljenoj Spa sobi našeg studija, uz laganu i opuštajuću muziku, dva terapeuta će se pobrinuti da vi i vaš partner uživate u relax masaži u trajanju od 60 ili 90 minuta. Ova masaža učiniće da utonete u svet masaže i harmonije zajedno sa nekim vama bliskim, u istoj prostoriji, rame uz rame. Vaš pratilac u ovom tretmanu može biti i vaša mama ili ćerka, vaš otac ili sin, prijatelj ili prijateljica. Relaksacija tela masažom, u društvu sa nekim ko je vama blizak, ima posebnu važnost pre svega za one koji se prvi put sreću sa ovakvim tretmanima tela, jer će ih ne samo osloboditi napetosti i neprijatnosti, već će i ovo iskustvo učiniti bogatijim i interesantnijim.

Sami izaberite da li ćete vreme provedeno u masaži iskoristiti za opušteni razgovor sa dragom osobom ili ćete u tišini podeliti ovo nezaboravno iskustvo.

Za relax masažu se koriste aromatične kreme koje će dodatno opustiti vaše telo i um.

Uz dodatak saune, pretvorite Romantičnu masažu u dvočasovi ESCAPE SPA paket I na taj način povećajte kvalitet vremena provedenog sa dragom osobom.

Romantična masaže je odličan izbor za poklon parovima koji slave godišnjice, Mladence ili veridbe. Poklon vaučer sa ovom masažom će obradovati vama drage osobe.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>