Hijaluronski tretman

Tretman sa filerima hijaluronske kiseline, kozmetičke kuće Thalgo, namenjen je koži preko 35 godina starosti u cilju popunjavanja dubokih i manjih bora, hidrataciji i podmlađenom izgledu kože lica. Rezultati nakon tretmana pokazuju do 95% manje bora, 89% popunjena nazolabijalna bora i koža je hidrirana dubinski. Lice dobija volume i mlađi izgled a struktura kože se poboljšava i do 100%.

Preparati koju učestvuju u ovom tretmanu su hijauronski filer koncetrat, hijaluron lokalna filer maska i hijaluron maska u gelu.

Aktivni sastojci ovog tretmana su prekursori koji su po sastavu polisaharidi (dobijeni iz mikroorganizama po imenu Kopara, naseljenog u slanim vodama Polinezije) koji stimulišu fibroblast na pojačanu sintezu hijaluronske kiseline; dehidrirane sfere hijalurona koje prodiru kroz kožu i unutar nje upijaju vodu i bubre popunjavajući boru i Matrixil-peptid, koji je zadužen za proizvodnju kolagena.

Posle čišćenja lica mlekom i tonikom i pilinga, hijaluron filer koncetrat se nanosi direktno na bore i uradi se dermostimulativna masaža. Nakon toga, na lice se nanosi lokalna filer maska na bore i hijaluron gel maska oko lokalne filer maske. Posle 15-ominutnog delovanja maski, maska se skine i pristupa se završnoj nezi Hijaluron kremom i antiridom oko očiju. Tretman je izuzetno prijatan, daje odlične rezulate i traje oko 60 min.

Za kućnu negu preporučuju se krema, antirid i filer – koncetrat sa hijaluronskom kiselinom za bore iz iste linije.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>