Hijaluronski tretman

Tretman sa filerima hijaluronske kiseline, kozmetičke kuće Thalgo, namenjen je koži preko 35 godina starosti u cilju popunjavanja dubokih i manjih bora, hidrataciji i podmlađenom izgledu kože lica. Rezultati nakon tretmana pokazuju do 95% manje bora, 89% popunjena nazolabijalna bora i koža je hidrirana dubinski. Lice dobija volume i mlađi izgled a struktura kože se poboljšava i do 100%.

Preparati koju učestvuju u ovom tretmanu su hijauronski filer koncetrat, hijaluron lokalna filer maska i hijaluron maska u gelu.

Aktivni sastojci ovog tretmana su prekursori koji su po sastavu polisaharidi (dobijeni iz mikroorganizama po imenu Kopara, naseljenog u slanim vodama Polinezije) koji stimulišu fibroblast na pojačanu sintezu hijaluronske kiseline; dehidrirane sfere hijalurona koje prodiru kroz kožu i unutar nje upijaju vodu i bubre popunjavajući boru i Matrixil-peptid, koji je zadužen za proizvodnju kolagena.

Posle čišćenja lica mlekom i tonikom i pilinga, hijaluron filer koncetrat se nanosi direktno na bore i uradi se dermostimulativna masaža. Nakon toga, na lice se nanosi lokalna filer maska na bore i hijaluron gel maska oko lokalne filer maske. Posle 15-ominutnog delovanja maski, maska se skine i pristupa se završnoj nezi Hijaluron kremom i antiridom oko očiju. Tretman je izuzetno prijatan, daje odlične rezulate i traje oko 60 min.

Za kućnu negu preporučuju se krema, antirid i filer – koncetrat sa hijaluronskom kiselinom za bore iz iste linije.

Komentari klijenata
Marija Marjanović
Marija Marjanović
Osecam se prelepo, kao da sam u nekom drugom svetu, uzivam maksimalno. 
Ana Petrović
Ana Petrović
Svaka cast za devojke iz Escape, nasmejane, ljubazne i predivno rade svoj posao!!!
Nikola Zdravković
Nikola Zdravković
Sve pohvale! Najbolja masaza u gradu!
Jovana Nikolić
Jovana Nikolić
Sve pohvale, preporučujem polinezijski ritual svima!