Redukcija telesne težine

Program obuhvata analizu postojećeg stanja i utvrđivanja obima i intenziteta aktivnosti u zavisnosti od fizičkog i zdravstvenog stanja vežbača. Posebno se vodi računa o bezbednosti u smislu pravilnog doziranja svakog treninga. Stalni nadzor i evidencija rezultata su obavezne aktivnosti naših trenera.

Višak kilograma i gojaznost su problemi sa kojima se većina ljudi susreće periodično ili u većem delu svog života. Sa godinama života, ovaj problem se dodatno otežava i zdravstvenim problemima koji su prateća posledica nezdrave ishrane i loših životnih navika. Ne treba ni zanemariti loš uticaj gojaznosti na samopouzdanje, lično zadovoljstvo i socijalizaciju. Zato je program redukcije telesne težine na listi najtraženijih programa u fitnesu.

Ovaj program podrazumeva tačno doziran kardio trening na kardio spravama marke TechnoGym – traka, bicikl, kros trenažer, wave, steper…. Intervali rada na kardio spravama moraju da budu minimalno 20-25 min kako bi se ušlo u režim razgradnje masnih naslaga. Pored kardio treninga, uvode se i vežbe oblikovanja tela, koje dodatno podstiču topljenje masnih naslaga na kritičnim zonama u telu. Nakon određene trenažne faze, vrše se kontrolna merenja i postavljaju dalji vežbački ciljevi.

Pored redovnog treninga, neophodno je i uvesti režim zdrave ishrane i ustaliti zdrave životne navike.

Komentari klijenata
Marija Marjanović
Marija Marjanović
Osecam se prelepo, kao da sam u nekom drugom svetu, uzivam maksimalno. 
Ana Petrović
Ana Petrović
Svaka cast za devojke iz Escape, nasmejane, ljubazne i predivno rade svoj posao!!!
Nikola Zdravković
Nikola Zdravković
Sve pohvale! Najbolja masaza u gradu!
Jovana Nikolić
Jovana Nikolić
Sve pohvale, preporučujem polinezijski ritual svima!