Muški tretman

Profesionalna nega kože lica, iz dana u dan, sve više postaje deo života savremenog muškarca. Muška koža je u proseku za 16% deblja od ženske, zbog čega je i otpornija. Lojne žljezde su veće i imaju značajniju ulogu, a rezultat toga je masnija i kiselija koža koja je dobra podloga za bakterije koje uzrokuju preterani sjaj kože. Dodamo li tome nečistoću kože uzrokovanu spoljašnjim uticajima, tvrdom vodom, duvanom, dolazimo do zaključka da je i muškoj koži je potrebna nega, čišćenje i zaštita. Deblji epiderm, bolja hidratacija i više lipida imaju za posledicu sporije starenje kože kod muškaraca. Međutim, kada proces starenja krene, znakovi umora su vidljiviji, a bore dublje nego kod žena. Navedene prednosti muške kože mogu lako pasti u drugi plan zbog nedostatka nege i svakodnevne agresije izazvane brijanjem.

U Wellness studiju Escape, uz pomoć renomirane francuske kuće Thalgo, poseban akcenat je stavljen i na negu muške kože. Preporučujemo Thalgomen tretman, specijalan tretman za muškarce na bazi morskih algi.

Thalgo je napravio tretman sa posebnim morskim sastojcima za mušku kožu koja je izložena stresu. Tehnološki visoko kvalitetna profesionalna nega koja se sastoji od drenažnih masaža bora uz upotrebu tople plave maske. Ova maska omogućava delovanje hranljivih sastojaka predvođenih Plavom algom Vitale. Nahranjena koža je obogaćena energijom i uravnotežena.

Tretman traje 60 min i može se raditi pojedinačno ili u seriji.

Za one koji nemaju puno vremena, a žele da osveže svoju kožu, otklone stres i napetost sa lica, preporučujemo masažu lica i vrata morskim nektarom Francuske kuće Thalgo.

Komentari klijenata
Marija Marjanović
Marija Marjanović
Osecam se prelepo, kao da sam u nekom drugom svetu, uzivam maksimalno. 
Ana Petrović
Ana Petrović
Svaka cast za devojke iz Escape, nasmejane, ljubazne i predivno rade svoj posao!!!
Nikola Zdravković
Nikola Zdravković
Sve pohvale! Najbolja masaza u gradu!
Jovana Nikolić
Jovana Nikolić
Sve pohvale, preporučujem polinezijski ritual svima!