Kiseonik tretman

Kiseonik je najzastupljeniji element u prirodi. Neophodan je za život većine organizama i on je izvor života na zemlji. Ima uticaja na celokupan naš život – na hranu, fizičke i duhovne aktivnosti i sve što nas okružuje. Udisanje svežeg kiseonika koristi ne samo koži već i celom organizmu jer se pomoću njega hranjivi sastojci dopremaju do najsitnijih ćelija u organizmu.

Proces starenja je konstantni proces slabljenja metaboličkih i odbrambenih funkcija ćelija, tkiva i organskih sistema. Javlja se zbog smanjene mogućnosti transporta kiseonika usled sužavanja krvnih sudova. Zato se kaže da smo stari koliko su stari naši krvni sudovi.

Svež i mlad izgled kože dugujemo genetici i ishrani kože kiseonikom. Kiseonik razlaže stare ćelije i regeneriše potkožno ćelijsko tkivo, usled čega se ispravljaju bore na licu i vratu, smanjuju “kesice” ispod očiju, a koža postaje glatka i jedra, zahvaljujući stimulaciji ćelijskog metabolizma. Mnoge poznate svetske javne ličnosti koriste maske na bazi kiseonika i svakodnevno udišu čist kiseonik u svojim centrima za detoksikaciju. Maske sa aktivnim kiseonikom imaju sposobnost da kroz spoljašnje slojeve kože unose kiseonik u dublje slojeve. Naročito su korisne kod devitalizovane, umorne, pušačke kože, koja ima specifičnu boju. Tretmani kiseonikom se najčešće nazivaju kozmetičkim “čarobnim štapićem” pomoću kog se u trenutku brišu tragovi umora, starenja i dehidratacije. Tretmani kiseonikom su primenljivi na sve tipove kože – od zdrave do problematične.

Ovaj tretman utiče na oslobađanje od slobodnih radikala, vrši detoksikaciju, štiti kožu i daje joj momentalno svež i zdrav izgled. Umorna, siva koža, bez sjaja, koža koja ne diše i vapi za regeneracijom i detoksikacijom je indikacija za tretman kiseonikom. Kiseonik tretman omogućava koži da ponovo diše, vrši detoksikaciju, štiti i regeneriše. Posle ovog tretmana, vaše lice će zablistati “holivudskim sjajem”.

Proizvodi koje koristimo u ovom tretmanu su: pena za detoksifikaciju, SOS serum (koji momentalno uklanja znake umora i sprovodi kiseonik do ćelije), kiseonik defence krema, Crio detox maska i kiseonik fluid sa zaštitnim faktorom SPF15.

Nakon čišćenja kože i pilinga, nanosi se kiseonik pena koja se posle kraćeg delovanja utapka u kožu lica. Na lice se nanosi folija i zagreva se termomaskom ili parom iz vapozona. Nakon skidanja ostataka pene, nanosi se morski sprej i zatim SOS serum. Nastavlja se masažom lica kiseonik defence kremom i morskim nektarom. Nakon Crio detox maske, koja deluje 20 min, pristupa se završnoj nezi fluidom iz Kiseonik linije i antiridom, kozmetičke kuće Thalgo.

Za produžene efekte koriste se preparati za kućnu negu iz iste linije.

Tretman je ugodan i traje oko 75 min. Preporučuje se u seriji od 3-4 tretmana za dugoročne efekte ili jednokratno kao “blic tretman” za posebne prilike kada želite da zablistate.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>