Kreiranje vizije budućnosti – Siniša Ubović

Sa željom da na jednom mestu okupimo ljude koji na sličan način razmišljaju, 17. decembra 2016. godine, u Kragujevcu, organizovali smo motivaciono i nadahnjujuće predavanje Siniše Ubovića, koji je jedna od najinspirativnijih ličnosti na polju ličnog razvoja i unutrašnje promene u regionu.

“Predavanje je namenjeno svima koji žele da se povežu sa idejama koje će ih nadahnuti, pokrenuti i pomoći im da životne okolinosti vide iz nekog drugog, lepšeg ugla. Ono na čemu se inače zasniva Sinišin koncept PUT PROMENE jeste “gledanje u pravcu rešenja”. Naravno da se i ova, kao i sve druge veštine uče, a da bi se lekcije savladale potrebna je vežba. Ova predavanja predstavljaju savršen poligon za obnavljanje stečenih znanja ali i otkrivanje i usvajanje novih veština i uverenja koja će nas sve zajedno voditi ka našem lepšem, srećnijem I uspehom ispunjenom životu.

Inspiracija koju ćete dobiti na ovom predavanju biće od koristi svakome ko je prošao kroz neku od radionica sa Sinišom jer će biti sjajan podsetnik na mnoge alate i tehnike s kojima su se sreli a koje pomažu na putu ličnog uspeha. Isto tako predavanje je višestruko značajno i onima koji do sada nisu imali priliku da posete neki od programa jer će moći da na ovaj način prođu kroz neke iskustvene vežbe kroz koje možda nikada do sada nisu prošli….”

Prepušteni trenutku i dirljivoj atmosferi, u prelepoj sali Hotela Kragujevac, većina prisutnih je dobila upravo one odgovore koji su im najpotrebniji.

Uz motivisanog Sinišu, doživeli smo jedinstveno, nezaboravno i pre svega nadahnjujuće iskustvo.

Siniša Ubović je uspešan glumac, pisac, motivacioni govornik i ujedno je jedan je od vodećih trenera i predavača u oblasti motivacije, ličnog rasta i samopomoći.

Jedan je od 12 trenera na celom svetu, koji poseduje licencu za obučavanje budućih trenera Heal Your Life programa baziranog na metodologiji Lujze Hej (Louise L. Hay).

Vodeća je ličnost na polju motivacije, savremenog liderstva i primenjene duhovnosti. Siniša Ubović je autor mnogih knjiga a svaka je veoma brzo postala bestseler. Do sada je napisao “Put promene…i neće biti kraja čudesima” ” Afirmacije za put promene”, “100% JA”, “Dnevnik promene”, “Meditacija za početnike” kao i jedan od najinspirativnijih motivišućih romana “Moja baba zen budista”. Usavršavao se na gotovo svim kontinentima, učeći od najistaknutijih imena i najpriznatijih stručnjaka kao što su Lujza Hej, dr Vejn Dajer, Šeril Ričardson, Brendon Burčard, dr Patriša Krejn, Rid Trejsi, Mabel Katz…. Na svojim predavanjima, radionicama i seminarima je ugostio više od 20.000 ljudi….

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>