Povećanje mišićne mase

Za sve ljubitelje atletski građenog tela i izvajanih mišića, pripremili smo program povećanja mišićne mase. Kao i kod drugih programa, i ovaj program zahteva preciznu analizu postojećeg stanja svakog vežbača i postavljanje vežbačkih ciljeva u konkretnom vremenskom periodu.

Iako je najčešći zahtev vežbača da se postignu što veći obimi u što kraćem periodu, ovaj program zahteva sistematski rad na progresivnom uvećanju mišićnih grupa i održavanju istih po završenoj osnovnoj trenažnoj fazi. Program sadrži različite vežbe za razvoj snage, uglavnom na račun uvećanja poprečnog preseka mišićnih vlakana (hipertrofija), uz progresivno povećenje opterećenja kako bi se stalno stimulisao mišićni rast.

Posebno vodimo računa o trajanju pojedinačnog treninga, broju ponavljanja vežbi u serijama, odmoru između serija, pravilnom doziranju opterećenja u toku treninga, učestalosti treninga i progresivnom opterećivanju kroz trenažnu fazu ali i o fazama odmora i regeneracije organizma. Tek kada se pravilno i planski deluje kroz sve ove segmente, dolazi se do kvalitetne mišižne građe.

Uspeh ovog programa je povezan i sa kvalitetnom ishranom koja može da podrži ovaj, fizički zahtevan, program vežbanja.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>