Masaža toplim voskom sveća

Masaža toplim voskom sveća je novitet u svetu wellnessa. Sveća napravljena od specijalnog kozmetičkog voska se upali i vosak od koga je napravljena sveća se otapanjem pretvara u aromatično ulje za masažu. Istovremeno sveća širi izuzetno prijatan miris u prostoriji za masažu. Rastopljeni vosak na rukama terapeuta koji vas masira, greje i opušta vaše telo, a miris sveće za vreme masaže dodatno deluje na opuštanje vašeg uma. Vosak sadrži hranjive sastojke tako da će vaša koža posle ovog izuzetnog tretmana biti nežna i revitalizirana.

Baza svake sveće je čist palmin vosak i ulje, shea buter i E vitamin. A onda svaka dobija svoju aromaterapeutsku notu – sandal, jasmin, mentu, bergamot, žalfiju, lavandu i pačuli. Sveće su potpuno prirodne bez ikakvih sintetičkih dodataka i konzervanasa. Na taj način će i moć aromaterapije doći do punog izrazaja a koža biti zahvalna, pokazujući da joj prija kroz poboljšanje tonusa, hidrataciju i baršunastu strukturu.

Izaberite mirisnu notu aromatičnih sveća koja vam najviše prija i priuštite vašem telu efekat opuštanja, učvršćivanja i energizacije. Dozvolite vašim čulima da odaberu ono što je potrebno telu.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>