Anticelulit masaža

Ukoliko imate problema sa celulitom, onda je anticelulit masaža Wellness studija Escape pravi izbor za vas.

Kroz masno i vezivno tkivo neprestano kruže voda, krv, limfa koje raznose kiseonik i hranjive materije, čisteći tkiva od štetnih materija. Promene u potkožnom tkivu nastaju kada je usporen proces otklanjanja štetnih materija i kada organizam nije u stanju da ih se oslobodi. Masaža kao metoda za rešavanje celulita ima za cilj:

  • Poboljšanje cirkulacije krvotoka,
  • Vraćanje elastičnosti i tonusa tkiva,
  • Stimulaciju izlučivanja štetnih materija iz organizma.

Posebno pomaže onim delovim tela na koje se teško utiče vežbanjem, kao što su unutrašnja strana kolena ili gornji spoljni deo bedara.

Kombinacija specijalnih masažnih tehnika koje se sastoje od gnječenja, dreniranja, lupkanja, uvrtanja, u trajanju od 40 minuta, vidno će se popraviti stanje i izgled vaših nogu. Za efikasnu borbu protiv celulita, a za sve pristalice prirodnih metoda lečenja, preporučuje se 3 puta godišnje po jedna serija od 10 anticelulit masaža. Sa masažama se počinje odmah po prestanku mesečnog ciklusa i svakodnevnom masažom u narednih 10 dana se postiže maksimalan efekat. Ova dinamika omogućava efikasno otklanjanje celulita i bolje opšte stanje organizma.

Prilikom ovih masaža koristimo dva tipa ulja i krema. Jedno od njih je potpuno na biljnoj bazi i sadrži aromaterapijsku kombinaciju cimeta, limuna, kleke, pomorandže, limunove trave i uljani ekstrat bršljena i ruzmarina. Ovo izuzetno anticelulit ulje, zahvaljujući svom bioaktivnom sastavu, omogućava eliminaciju celulita iz potkožnog sloja putem cirkulacije limfotoka. Tretman anticelulit kremom koja sadrži aromaterapijsku kombinaciju mente, kleke, bergamota, limunove trave i lavande, ima efekat hlađenja, a koža postaje čvršća i zategnutija već posle prvog tretmana. Otoci i nagomilani toksini nestaju. Kreme koje koristimo u ovim tretmanima su pokazale izuzetne rezultate u borbi protiv celulita ukoliko se poštuju pravila ishrane i pojačane fizičke aktivnosti.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>