Jannsen anticelulit tretman

Anticelulit linija preparata Janssen cosmetics je dobitnik nagrade za inovaciju u nezi tela na Sajmu kozmetike u Parizu.

Janssen anticelulit tretemani se sastoje od pilinga, maske za telo (body wrapping) i utrljavanja losiona:

  • Oxygenating Body Scrub piling gelom se stimuliše cirkulacija i daje koži sposobnost da apsorbuje aktivne supstance. Ovaj piling gel se sastoji od odabranih algi, plankton ekstrakta i minerala koji daju koži osetnu mekoću. Površinski slojevi mrtvih ćelija se uklanjaju bez napora, a cirkulacija se nežno stimuliše uz pomoć specijalnih abrazivnih čestica.
  • Perfect Body Packs iz Janssen kozmetike su pakovanja koja stimulišu detoksikaciju, zatezanje i oblikovanje konture tela. Ovaj proizvod vidno aktivira metaboličku aktivnost kože. Perfect Body Pack „CELLULITE” leči i štiti kožu koja pati od celulita. Sadrži inovativnu supstancu koja se sastoji od mikro algi, maka i kofeina. U kombinaciji sa Cellulite Contour Formula preparatom ima izvanredne efekte. Stimuliše metaboilzam i celulit se suzbija vrlo efikasno i brzo.
  • Cellulite Contour Formula – koncentrat aktivnih supstanci protiv celulita. Kombinacija različitih pristupa kod lečenja celulita je jako bitna.U klasičnom smislu oni uključuju zdravu ishranu, fizičku aktivnosti i mere koje promovišu cirkulaciju. JANSSEN ide jedan korak dalje i omogućava korišćenje savremenih znanja o složenoj aktivnosti lipida u organizmu.Ovaj gel kao losion sadrži stimulative na bazi mikro algi koje imaju aktivan kompleks supstanci koje deluju direktno na celulit. Naučna istraživanja dokazuju njenu efikasnost: aktiviranje lipolize, inhibicija nove formacije lipida ćelije, smanjenje masnog tkiva.
    Zavisno od tipa i obima celulita i masnih naslaga koristimo različite vrste maski.

Ovaj anticelulit tretman se može raditi samostalno u kombinaciji sa anticelulit masažama ili masažom oklagijama ali se može raditi i u seriji od 10 tretmana kada daje najbolje rezultate.

Bilo da se koristi u seriji ili pojedinačno, Janssen anticelulit tretmani ostavljaju vidne promene na strukturi i kvalitetu kože, dajući joj zategnutiji i jedriji izgled.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Impact,fantasy;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Komentari klijenata</div>