Lifting tretman sa LED maskom

Ukoliko želite da vaše lice izleda zategnuto i podmlađeno a vaša koža dobije punoću i zdrav izgled izaberite lifting tretman engleske kuće Neoelegance.

Novitet u našem centru je ovaj tretman koji savršeno kombinuje delovanje aktivnih sastojaka iz specijalne svilene (sheet) maske za hidrataciju i antiage-ing i crvene LED terapije.

Crvena LED svetlosna terapija maskom Neoelegance je blagotvorna i ima antiaging i protivupalne efekte na sve tipove kože. Dokazano deluje na sintezu kolagena i elastina, popravlja strukturu kože čineći je mekanom, jedrom i zategnutom, povećava cirkulaciju u potkožnom tkivu i vrši limfnu drenažu. Redukuje pojavu bora i hiperpigmentacija preko redukcije tirozina i melanina. Povećava i hidriranost kože i vraća prirodnu prosvetljenost licu kod potamnelih koža koje su posledica stresa, zagađenja i duvanskog dima.

Više o tretmanima LED maskom pročitajte na http://www.escapekg.rs/usluge/led-maska/

Svilena maska (Plumping peptides) kombinuje tetrapeptide – koji imaju zadatak da podstaknu proizvodnju kolagena u koži i hijaluronsku kiselinu – zaduženu za hidrataciju. Alantoin deluje umirujuće i podstiče rast novih ćelija u potkožnom tkivu ubrzavajući, na taj način, regeneraciju kože.

Ova maska odgovara svim tipovima kože a nakon tretmana koža postaje hidrirana, prosvetljena, jedra i zategnuta, mekana na dodir, sa ublaženim produktima starenja – umorno lice, bore i hiperpigmentacije.

Protokol tretmana je sledeći:

Nakon čišćenja lica i eksfolijacije, na lice se udobno namesti LED maska i modom sa crvenom svetlošću lice se tretira 20 min. Nakon toga se nanosi jednokratna svilena maska sa aktivnim sastojcima. Tretman je opuštajući i prijatan i traje do 60 min.

Komentari klijenata
Marija Marjanović
Marija Marjanović
Osecam se prelepo, kao da sam u nekom drugom svetu, uzivam maksimalno. 
Ana Petrović
Ana Petrović
Svaka cast za devojke iz Escape, nasmejane, ljubazne i predivno rade svoj posao!!!
Nikola Zdravković
Nikola Zdravković
Sve pohvale! Najbolja masaza u gradu!
Jovana Nikolić
Jovana Nikolić
Sve pohvale, preporučujem polinezijski ritual svima!