Saveti

Vreme za dvoje

Kvalitetno provedeno vreme sa vašim partnerom je upravo ono što će vam svaki terapeut za parove preporučiti. Da biste negovali vašu vezu na pravi način, izbacite svaku rutinu iz vremena koje provodite sa partnerom. Budite kreativni i inventivni svakodnevno, a posebno kada proslavljate važne datume sa vašim voljenim bićem.

Dan zaljubljenih je na pomolu. Da bi proslavili ovaj dan, mnogi parovi će planirati romantične večere i skupe poklone za njihove partnere. Bez obzira da li verujete da će vas Kupidon posetiti na ovaj dan ili ne, veoma je važno da planirate kvalitetno vreme sa svojim partnerom, jer je upravo to ono što jača vašu povezanost.

vreme-za-dvoje

Ukoliko ste u dužoj vezi možda vam se događa da ponekad osetite koliko disharmonije u vaš odnos sa partnerom unosi rutina. I dok se sa čežnjom sećate početka veze i velike zaljubljenosti, sigurno ste se zapitali gde je to nestalo.
Na samom početku veze svi prolazimo kroz mnogo uzbuđenja i neizvesnosti, mnogo novih stvari koje menjaju naše živote: saznajemo zanimljive stvari o našim parterima, a i mi sami radimo neke stvari koje ranije nikada nismo pokušali. Kako vreme prolazi sve više se opuštamo u partnerskom odnosu, prepuštamo se svakodnevici, zaboravljamo i na uzbuđenja i na pomeranje granica u cilju da naš partnerski odnos postaje još bolji i kvalitetniji.

Uvedite novine u vaš partnerski odnos. Budite spremni na nove stvari, budite maštoviti i sasvim sigurno ćete osvežiti odnos sa svojim partnerom.

Jedna od stvari koju vam preporučujemo, a koju možete da prihvatite u cilju poboljšanja vašeg partnerskog odnosa je da, ukoliko to do sada niste radili, počnete da se opuštate zajedno sa svojim partnerom.
Ukoliko niste razmišljali o terapeutskoj masaži koja bi vas umirila, oslobodila bola i napetosti u društvu voljenog bića, možda je vreme da razmislite o tome.

Masaža parova nudi mnogo više od obične masaže. Možete odabrati masažu sa partnerom u istoj prostoriji, a možete istovremeno uživati u čarima terapeutske masaže u različitim prostorijama. Wellness Studio Escape je mesto gde možete započeti novo poglavlje u vašoj vezi i prepustiti se potpuno novom iskustvu koje će prijati i vama i vašem partneru. Ono što je sasvim sigurno je da će jedan ovakav doživljaj bar na neko vreme odagnati rutinu iz vaše veze i opustiti vas taman toliko da budete spremni da krenete u neke nove neistražene aktivnosti sa voljenim bićem.

Novosti

Pogledajte sve novosti

Saveti

  • Prolećno čišćenje organizma
    Nakon duge zime, kada našoj ishrani nedostaju dovoljne količine svežeg voća i povrća, kada su sve aktivnosti, ček i samo kretanje, svedene na minimum, mogu se pojaviti neugodni simptomi poput hroničnog umora, glavobolje, depresije i…
  • Ne čekajte leto – krenite u borbu protiv celulita
    Pored genetskih predispozicija, za nastanak celulita odgovorni su i loša cirkulacija, nedostatak fizičke aktivnosti, stres,nepravilna ishrana, pušenje, dehidratacija, alkohol i dr. Celulit se javlja kod svih žena, a često ga ne mogu izbeći ni pripadnice…
  • Vreme za dvoje
    Kvalitetno provedeno vreme sa vašim partnerom je upravo ono što će vam svaki terapeut za parove preporučiti. Da biste negovali vašu vezu na pravi način, izbacite svaku rutinu iz vremena koje provodite sa partnerom. Budite…
Pogledajte sve savete

Galerija slika

Video galerija

Cenovnik

right-sepataor

Anketa

Da li koristite usluge masaže?

Povremeno, kad osetim potrebu - 27.4%
Da, redovno - 15.6%
Ne koristim - 19.8%
Koristio bih u boljoj finansijskoj situaciji - 37.3%

Ukupno glasova: 212