Oaza mira u centru grada

Prijatna i topla svetlost, relaksirajuće muzika, opijajući mirisi, kompletna udobnost ambijenta Wellness studija ESCAPE privući će vas u čari ovog gradskog wellness utočišta. U samom centru Kragujevca, u ulici Cara Lazara broj 10, nalazi se mala oaza mira, mesto koje odiše harmonijom i poziva Vas da izdvojite malo vremena za sebe i svoje zdravlje. Prostor koji svojom funkcionalnošću zadovoljava sve svetske standarde, svrstava se u kategoriju savršenog gradskog wellness centra.

Da biste lakše pronašli svoj mir i napunili se energijom, da biste pružili adekvatnu estetsku i zdravstvenu negu Vašem telu, iskusni terapeuti Wellness studija ESCAPE će Vam pomoći, da na osnovu Vaših potreba odaberete neki od niza tretmana koje imamo u ponudi, i omogućiti Vam da u njima uživate svim svojim čulima.

Wellness studio ESCAPE je opremljen najsavremenijom opremom kojom se u okviru određenih tretmana potpomažu terapeuti našeg Wellness studija. Masaža, kompleksni i blagotvorni tretmani lica i tela, sauna, depilacija, hidromasažna kada, svetlosna terapija, refleksologija, twist terapija, fizioterapija su samo deo ponude koju možete naći u Wellness studiju ESCAPE.

Naša misija je da, zahvaljujući svima Vama koji ste ili ćete postati naši klijenti, napravimo jedan veliki pomak u pravcu osvešćivanja svakog pojedinca koliko je briga o sopstvenom duhu i telu važna. Wellness, kao način života, insistira na tome da budemo sebi na prvom mestu.

Zapostavljati sopstvene potrebe, zapostavljati svoje telo, um i duh je ono što nas sasvim sigurno udaljava od iskonske potrebe da budemo zdravi. Naučiti da živimo u skladu sa osnovnim potrebama i zdravim načinom funkcionisanja našeg tela, možemo na više načina, ali oslobađanje od stresa i bola, detoksikacija organizma, vraćanje u stanje mira i harmonije, mogu se najlakše i najbrže postići Wellness i Spa tretmanima koje Vam nudimo.

vaucer-bottom