Masaže

Hidromasaža

Hidromasaža je prirodan vid masaže u kome se kao sredstvo za masažu koristi voda. Povećana temperature vode u toku hidromasaže dovodi do jačanja imuniteta organizma.

Preporučuje se kao izuzetno efikasan vid masaže za oslobađanje od napetosti i efekata stresa na um i telo. Mnogi lekari preporučuju hidromasažu u borbi protiv bolnih stanja u predelu kičmenog stuba, istegnuća i zapaljenja mišićnog tkiva, bolova u vratu i ramenima, artritisa, glavobolje, fibromialgije, sportskih povreda i raznih drugih hroničnih bolova. Ona takođe pomaže kod lečenja prehlade i gripa.

Tretman hidromasažom sa toplom vodom je najbolji način za detoksikaciju i čišćenje organizma, tj. odstranjivanje otrovnih i nepoželjnih materija. Podstiče cirkulaciju i povoljno deluje na kardio-vaskularni sistem, poboljšava metabolizam i smanjuje mogućnost povrede kod sportista.

hidromasaza

Povećan protok krvi tokom hidromasaže utiče na mnogo bolje snabdevanje kože i potkožnog tkiva gradivnim materijama i kiseonikom, čime se ubrzava obnavljanje i razvoj ćelija, i postiže dobar i zdrav izgled kože. Intenzivnije korišćenje hidromasaže doprinosi oslobađanju od celiulita. Stimuliše se stvaranje kolagena u ćelijama što dovodi do povećanja elastičnosti kože i smanjenja bora. Poboljšava hidrataciju kože.

Hidromasažna kada u našem studiju je medicinska kada za jednu osobu, opremljena hidro i vazdušnim mlaznicama koje daju efekat “biserne kupke”. Dok podvodni mlazevi vode masiraju naše telo, podvodni mehurići vazduha “biserne kupke” nadražuju receptore u koži i vrše mikromasažu koja ima izuzetno sedativno i relaksirajuće delovanje na psihu i telo.

Hidromasažna kada je dodatno opremljena crevom za podvodnu masažu kojim se sprovodi hidroterapija – tretiranje povređenih i bolnih delova tela u slučajevima povrede koštanog tkiva i muskulature.

U našem studiju jedinstvena ponuda je i hidroterapija celulita, tj. podvodna masaža nogu u cilju limfne drenaže i smanjivanja celulita.

Naša soba za hidromasažu je opremljena svetlima za terapiju bojama  tako da se u toku hidromasaže svetlošću u određenoj boji postiže dodatan efekat na naš um i telo.

vaucer-bottom